Lindø port of Odense fik relanceret sit magasin

LINDØ port of ODENSE fik relanceret sit magasin, der både bruges som branding, som trækplaster for potentielle lejere og som markedsføring af virksomhederne over for deres måske kommende kunder.

Danmark har over tusind års tradition for og erfaring som søfartsnation og handel af varer henover verdenshavene. I dag er søfarten Danmarks største eksportindustri med en samlet eksport på godt 200 mia. kr. Af samme årsag har vi flere store industrihavne med erhverv målrettet brancher, der har havet som sin primære arbejdsplads. Danmarks tredje største industrihavn ligger i Munkebo og hedder LINDØ port of ODENSE og er ejet af Odense Kommune.

Et magasin med fokus på de visuelle og sproglige detaljer

Industrihavnen, der huser nogle af landets allerstørste spillere inden for bl.a. offshore og maritim industri, fx MHI Vestas, Bladt Industries og Fayard A/S, bruger storytelling som en metode til at brande sig selv. Brandingen rettes mod potentielle lejere til industrihavnen samt mod virksomhedernes kunder. Med andre ord bliver storytelling både strategisk og et visitkort for både havn og virksomheder.

”Hele denne nytænkning af layoutet har præcis givet den effekt, som vi håbede”

LINDØ port of ODENSE udgav i forvejen et kvartalsvist magasin, LOOKOUT, der indholdsmæssigt fungerede som branding. Kunden ønskede dog et stærkere magasin, hvor der var kælet endnu mere for både de visuelle og de sproglige detaljer. Bladet fik derfor et visuelt løft, flere indgange til artiklerne i form af fremhævede citater og faktabokse, samt et magasin i et tilpasset format.

”Det er blevet super godt – og de mange små tekster, bokse, citater etc. har helt klart løftet designet på magasinet og fået det til at fremstå langt mere moderne og ”let” … og tilgængeligt. Hele denne nytænkning af layoutet har præcis givet den effekt, som vi håbede. Og gode artikler! (…) TAK for et rigtigt godt og engageret samarbejde på dette første nummer, som – trods alle de nye samarbejdsforhold – har fungeret overraskende godt for en første udgave, i hvert fald efter vores oplevelse. Vi glæder os allerede til næste nummer.”

Sådan lyder skudsmålet fra kunden efter at have fået det første færdige magasin i hænderne.

Vil du vide mere om, hvad et magasin kan gøre for din virksomhed, så kontakt os her

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”