Lægelivet er i farver

Mediegruppens nyeste skud på sin egen magasinstamme, er LægeLiv, som vi udgiver i samarbejde med Media-Partners. Magasinet er især dedikeret til landets praktiserende læger.

I alt otte udgivelser er det indtil nu blevet til, og vi er til stadighed dybt engageret i processen med at finde historier – altid med menneskefortællingen forrest – som kan inspirere andre læger i en travl og indimellem presset og måske fastlåst hverdag.

I de to år, der nu er gået, er det blevet til mange fortællinger, som viser, hvor mangfoldigt et liv kan være med en profession som læge i kufferten. Vi glæder os til den fortsatte rejse med at finde overraskende og finurlige vinkler på livet som læge. For lægelivet kan være i farver og eventyrligt spændende.

En ny udgave – og årets sidste i 2023 – er på trapperne – og her er der inspiration at hente hos blandt andre Anders Frey, der til sin egen store overraskelse er vendt hjem til sin barndoms-ø, Fanø, for at være læge i øens lægehus og nyder at være tæt på sine patienter i dagligdagen.

Og hos Trine Brogaard, praktiserende læge i en multietnisk praksis i Gellerup ved Aarhus. På hendes recept til sig selv, står der empati og nysgerrighed, som de væsentligste greb, når de i nogles øjne besværlige, umulige og tidskrævende patienter skal sikres den bedste behandling.

De to praktiserende læger finder begge glæde i et lægearbejde, som de fleste måske ville vælge fra i karriere-ræset.

Vi har også et tema om krænkelseskultur, som i en tid med udflydende grænser for køn og identitet, kan udfordre konsultationslægen. Vi giver indsigt og konkrete råd til, hvad lægen kan gøre. 

Allerede nu glæder Mediegruppen sig til skattejagten i 2024. At være på den fortsatte søgen efter det lægeguld, som kan være inspiration til, hvordan et af verdens allervigtigste erhverv kan udfoldes, er nemlig en udsøgt fornøjelse. 

Læs mere på LægeLivs hjemmeside.

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”