Liv og nerve til magasinet Knogleliv

Osteoporoseforeningen hæver stemmen, kæmper kampen og yder støtten i hverdagen for patienter med knogleskørhed og deres pårørende.

Rygraden i kommunikationen med og mellem medlemmerne og foreningens interessenter er magasinet Knogleliv, der løbende formidler råd om behandling, ny viden om sygdommen og inspirerende indsigtsartikler, der giver livet som patient og pårørende perspektiv.

Mediegruppen har over vinteren renoveret og vitaliseret magasinet, så det står stærkere i kampen om samfundets opmærksomhed, og så det endnu mere effektivt bringer viden og muligheder frem til de godt 700.000 danskere med knogleskørhed. Vi er glade for resultatet og lykkelige over, at vi som virksomhed hjælper en sag, der i den grad mangler opmærksomhed.

Vil du gerne have et preview på Knogleliv? Så skriv til os her.

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”