KM Telecoms nye website går klart og stærkt igennem

KM Telecom har travlt med at rulle 5G-netværket ud og sikre optimal dækning over hele Europa, men travlheden var indtil for nylig gået ud over virksomhedens egen kommunikation, der var blevet underprioriteret gennem en længere periode. Mediegruppen blev derfor valgt som partner på udvikling og modernisering af virksomhedens internationale hjemmeside.

Der er der kommet et klart kommunikerende website ud af, hvor de forretningsmæssige fordele ved løsningen er trukket op foran teknik og specifikationer, og hvor det visuelle spiller fremtrædende rolle. Der er lagt vægt på, at websitet er klart og stærkt i sin formidling, og derfor er billederne nærmest reportageagtige, mens sproget er almindeligt talesprog med direkte henvendelse til modtageren. Et site, der sender lige så klart og stærkt som den hardware KM Telecom leverer og installerer.

Se sitet her.

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”