Har fået en stor plads i vandrernes hjerter

Magasinet VandreLiv forener en række af Mediegruppens største styrker: Smukt og indbydende design, professionel redigering – og stor tilfredshed hos medlemmerne af Dansk Vandrelaug.

Gennem de seneste fem år har Mediegruppen arbejdet tæt sammen med Dansk Vandrelaug om en lang række opgaver rettet imod foreningens støt stigende medlemsskare.

VandreLiv er populær blandt læserne

Flagskibet er medlemsbladet VandreLiv – tidligere Fritidsliv – der har fået en stor plads i vandrernes hjerte. Trods voksende besøgstal på Dansk Vandrelaugs website og Facebook, får bladet stadig den højeste rating hos medlemmerne. Det er konklusionen både en forskningsrapport lavet af studerende fra DMJX og i en rapport fra kommunikationsbureauet Peytz og co.

”Trods voksende besøgstal på Dansk Vandrelaugs website og Facebook, får bladet stadig den højeste rating hos medlemmerne.”

– I VandreLiv har vi lov til at bruge alle de kvaliteter og kompetencer om magasinformidling, vi her i huset har opsamlet gennem årene. Fra god, gammeldags journalistisk kommunikation til indbydende og let tilgængelig præsentation af ”pligtstof”. Aldrig to ens blade, selvom det overordnede koncept kun har gennemgået mindre ændringer, siger redaktør Carsten G. Johansen.

Mediegruppens store kendskab til Dansk Vandrelaugs værdier og tilbud har gennem årene også ført til andre typer samarbejde; pjecer og foldere samt ikke mindst PR- og kommunikationsindsats for det landsdækkende vandreprojekt Fod på Danmark i 2014.

VandreLiv udkommer 6 gange om året i en volumen mellem 60 og 76 sider. Oplaget er godt 10.000.

Nysgerrig? Bestil
vores magasin med cases og fortællinger

Få inspiration til kommunikation og samtale med borgere og medlemmer. Bestil vores magasin, som udkommer primo januar 2021 og få nye perspektiver om borgerkampagner, samfundsudvikling og fastholdelse af medlemmer. Det nyeste nummer har temaet: ‘Den nye dagsorden’. Hidtil har vi skrevet det, som kunderne gerne vil have, men i forandringstider er der brug for strategisk tænkende kommunikatører, som kan hjælpe dem til at sætte en ny dagsorden. 36 sider, mere format og mere viden. 

Magasinet er gratis. Vi sender det direkte til din postkasse. Dine oplysninger bruger vi kun til at sende magasinet samt følge op på, hvorfor du fandt det relevant.

Bestil det her

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”