Har fået en stor plads i vandrernes hjerter

Magasinet VandreLiv forener en række af Mediegruppens største styrker: Smukt og indbydende design, professionel redigering – og stor tilfredshed hos medlemmerne af Dansk Vandrelaug.

Gennem de seneste fem år har Mediegruppen arbejdet tæt sammen med Dansk Vandrelaug om en lang række opgaver rettet imod foreningens støt stigende medlemsskare.

VandreLiv er populær blandt læserne

Flagskibet er medlemsbladet VandreLiv – tidligere Fritidsliv – der har fået en stor plads i vandrernes hjerte. Trods voksende besøgstal på Dansk Vandrelaugs website og Facebook, får bladet stadig den højeste rating hos medlemmerne. Det er konklusionen både en forskningsrapport lavet af studerende fra DMJX og i en rapport fra kommunikationsbureauet Peytz og co.

”Trods voksende besøgstal på Dansk Vandrelaugs website og Facebook, får bladet stadig den højeste rating hos medlemmerne.”

– I VandreLiv har vi lov til at bruge alle de kvaliteter og kompetencer om magasinformidling, vi her i huset har opsamlet gennem årene. Fra god, gammeldags journalistisk kommunikation til indbydende og let tilgængelig præsentation af ”pligtstof”. Aldrig to ens blade, selvom det overordnede koncept kun har gennemgået mindre ændringer, siger redaktør Carsten G. Johansen.

Mediegruppens store kendskab til Dansk Vandrelaugs værdier og tilbud har gennem årene også ført til andre typer samarbejde; pjecer og foldere samt ikke mindst PR- og kommunikationsindsats for det landsdækkende vandreprojekt Fod på Danmark i 2014.

VandreLiv udkommer 6 gange om året i en volumen mellem 60 og 76 sider. Oplaget er godt 10.000.

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”