GLS-A fik styr på sin grundfortælling

Mediegruppen har i samarbejde med Arbejdsgiverforeningen for Gartneri-, Land- og Skovbruget (GLS-A) sat ord og form på de eksistentielle spørgsmål.

Hvem er vi som virksomhed? Hvad mener vi, hvad har værdi for os, hvad er vores formål?

Det er umiddelbart store eksistentielle spørgsmål, men ikke desto mindre nødvendige spørgsmål at finde svar på, hvis man som virksomhed har en ambition om at kunne skille sig ud og gøre sig gældende.

Ny grundfortælling til GLS-A

Mediegruppen har i samarbejde med Arbejdsgiverforeningen for Gartneri-, Land- og Skovbruget (GLS-A) sat ord og form på de eksistentielle spørgsmål.

GLS-A’s medlemmer arbejder inden for brancher, som inden for de senere år har gennemgået store forandringer og konsekvent bliver mødt med skærpede krav – det være sig rent miljømæssigt, men også inden for GLS-A’s kerneområder som arbejdsmiljø, overenskomster, arbejdsmarkedspolitik og uddannelse.

I dag er de små uafhængige gartnerier og landbrug i stigende grad enten fusioneret eller opkøbt til større enheder, som er afhængig af kompetent arbejdskraft – dansk eller udenlandsk – der kan løfte morgendagens udfordringer med den rette viden og med fokus på sikkerhed og godt arbejdsmiljø.

I naturlig forlængelse heraf har GLS-A en væsentlig eksistensberettigelse for sine medlemmer, der kan søge kvalificeret hjælp til alle spørgsmål inden for arbejdsmiljø, arbejdsmarkedspolitik, kompetenceudvikling og overenskomst.

Men en ting er kompetencer og kvalificeret viden. En anden ting er at få formidlet denne viden, så både eksisterende og potentielle medlemmer ved, at den kan opsøges.

Derfor har samarbejdet mellem Mediegruppen og GLS-A affødt en helt ny kommunikationsstrategi, et opfrisket design og en klar grundfortælling. Ud af det er der spiret helt nye muligheder frem for at kommunikere med medlemmerne via klare budskaber på messestand, SoMe, hjemmeside, brochure, nyhedsbrev og i et helt nyt magasin.

Mediegruppen driver den daglige kommunikation i tæt sammenløb med GLS-A i en abonnementsløsning.

Målet er at skabe større synlighed og kendskab til GLS-A og dermed generere flere nye medlemmer.

Besøg Arbejdsgiverforeningen for Gartneri-, Land- og Skovbruget her

Vil du også have styr på din virksomheds grundfortælling? Så kontakt os her

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”