Fra magasinhistorier til digitale fortællinger

Hvordan skaber du et digitalt univers, der samler alle dine gode historier ét sted? Hvor alt fra artikler og pressemeddelelser til opslag på sociale medier samles og lever videre længe efter deadline? Krop+Fysik har fået et helt nyt digitalt univers.

Fra trykt magasin til digitale fortællinger

Krop+Fysik er et magasin, som giver konkrete idéer til en sund og aktiv livsstil. Indtil for nylig har det meste handlet om at udkomme på tryk og i en række pjecer – men hvordan udkommer vi med de samme gode historier digitalt? Ønsket var et mere levende og artikelbåret website med fokus på det, det handler om – nemlig alle de gode historier. Samtidig skulle websitet tiltrække flere læsere og være en attraktiv platform for annoncører, uden at komme til at ligne en reklamesøjle.

”Til Krop+Fysiks nye website har vi arbejdet med et kommunikativt redskab, vi kalder ’Det fortællende website’. Det betyder, at Krop+Fysik har fået en naturlig forlængelse af deres magasin – bare på nettet – hvor deres historier lever videre i et online univers, som et slags arkiv til både kunder og læsere.”

Jacob Ejs, direktør hos Mediegruppen

Resultatet er blevet en digital løsning og en slags presserum for Krop+Fysik. Ved hjælp af et nyt design og CMS ‘taler’ websitet bedre sammen med magasinet, og læserne kan hurtigt finde lige netop den historie, de ønsker at læse. Som noget nyt har annoncerne også fået et artikelformat, der betyder, at de blender mere naturligt ind med indholdet på websitet – en klar fordel for både annoncører og Krop+Fysik.

 Du kan selv besøge, læse med og blive klogere på Krop+Fysiks nye fortællende website her

Er det fortællende website noget for dig? Så tøv ikke med at kontakte os her

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”