Flot blad – god forretning

Tandlægebladet fik for mange henvendelser fra annoncører. Så Mediegruppen hjalp med at lave et nyt magasin, som både tandlæger og deres samarbejdspartnere har gavn af.

Et luksusproblem er også et problem. Og derfor tog Tandlægebladet kontakt til Mediegruppen. Sagen var, at der ikke var plads til alle interesserede annoncører i det ambitiøse fagblad. Og Tandlægebladet ville gerne komme de interesserede leverandører i møde – ligesom tandlægerne jo kunne have gavn af at blive mindet om, hvilke nye redskaber og løsninger, der kommer på markedet.

”En usædvanlig opgave, som endte med at blive en af Mediegruppens smukkeste og mest innovative publikationer.”

– Tandlægen driver jo to forretninger: En som handler om at gøre patienters tænder raske og en anden, som handler om at tage telefoner, betale husleje, købe nyt udstyr, aflønne klinikpersonale og rengøring og meget mere. Vi udviklede det nye magasin, som dækkede den anden del af forretningen, forklarer redaktør for Klinikliv, Mediegruppens Malene Tonnung.

Klinikliv var en usædvanlig opgave, men det endte med at blive en af husets smukkeste og mest innovative publikationer, der også har vundet stor popularitet både i klinikkerne og hos tandlægernes samarbejdspartnere. Og dermed også hos Tandlægebladet.

Med 84 sider, fordelt på 32 sider annoncer og 52 sider redaktionelt stof, udkommer Klinikliv to gange om året.

Nysgerrig? Bestil
vores magasin med cases og fortællinger

Få inspiration til kommunikation og samtale med borgere og medlemmer. Bestil vores magasin, som udkommer primo januar 2021 og få nye perspektiver om borgerkampagner, samfundsudvikling og fastholdelse af medlemmer. Det nyeste nummer har temaet: ‘Den nye dagsorden’. Hidtil har vi skrevet det, som kunderne gerne vil have, men i forandringstider er der brug for strategisk tænkende kommunikatører, som kan hjælpe dem til at sætte en ny dagsorden. 36 sider, mere format og mere viden. 

Magasinet er gratis. Vi sender det direkte til din postkasse. Dine oplysninger bruger vi kun til at sende magasinet samt følge op på, hvorfor du fandt det relevant.

Bestil det her

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”