ESG-værktøj til DM&Es medlemmer

DM&E gør det nu nemt for deres medlemmer at håndtere deres egen ESG-indsats med et nyt, enkelt og individualiseret ESG-værktøj.

DM&E er en interesseorganisation for maskinstationer, entreprenører, skoventreprenører og kloakmestre i Danmark. Virksomheder, der baner vejen for den grønne omstilling, som hver dag indgår i projekter, der har med klimatilpasning og grøn infrastruktur at gøre. Men hvad med medlemmernes egen ESG-indsats?

Den gør DM&E det nu let for medlemmerne at håndtere med et enkelt og individualiseret ESG-værktøj. Heri opretter, beskriver og registrerer medlemmerne klimahandling, målsætninger og ansvarlighedstiltag, så de altid kan redegøre for deres egen indsats overfor projektpartnere, myndigheder og finansielle partnere.

Værktøjet driver ikke kun medlemmernes indsats fremad. Det stiller dem også bedre i konkurrencen om de grønne opgaver – det sikrer dem bedre finansiering og rammebetingelser.

Kontakt Jacob Ejs og hør mere om ESG-løsninger

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”