ESG-træning for iværksættere

Iværksættere har svært ved at få hold på den tsunami af ESG-krav, der vælter ind i form af lovgivning, taksonomier, leverandørkrav og forventninger hos kunder.

Derfor har Compas sammen med Erhvervshus Midtjylland, Aarhus Universitet og Hedensted Kommune skabt ESG-uddannelsen Compas XUSTAIN, der er designet specielt til små iværksættere, der ønsker at tænke ESG ind i forretningsmodellen fra starten.

Mediegruppen er partner på kommunikationen, herunder kreativt koncept, PR, website og social, hvor udfordringerne er at tale i et sprog, som iværksætteren forstår, at aflevere budskabet hurtigt og at motivere iværksættere til action her og nu. Det er der kommet et oplagt og direkte kommunikerende koncept ud af, hvor der tales lige ud af posen.

Se mere her

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”