Engagerede erhvervsledere former fremtidens Middelfart

En række markante erhvervsledere er gået sammen om at udvikle Middelfart til glæde for byens borgere og virksomheder. Netværket kalder sig Middelfart X og mottoet er ”I morgen leveret i dag.”

Medlemmerne i Middelfart X kaster deres personlige kompetencer, visioner og eksekveringskraft ind i foreløbigt 20 projektområder, der skal gøre Middelfart attraktiv for borgere og virksomheder lige nu og langt ind i fremtiden. Områderne er identificeret gennem den borgerinddragende analyse ’Perspektiver på fremtidens Middelfart.’

Mediegruppen har udviklet netværkets design og kommunikation, der i første omgang henvender sig til kommunens og erhvervsmæssige interessenter i Middelfart. Det har været vigtigt at få netværkets ønske om action ud gennem budskaberne, og jeg takker for tilliden og for at vi igen er med maskinrummet på et nytænkende og visionært samarbejde mellem kommune og erhverv.

Læs rapporten: Perspektiver på fremtidens Middelfart.
Besøg Middelfart X og se, hvem der er med til at flytte fremtiden.

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”