Der bor en bager …

Mediegruppen skabte et friskbagt web-univers til en af landets mest innovative indkøbsforeninger for bagerbutikker.

Vi elsker kager og godt bagerbrød hos Mediegruppen. Og vores lækkersult er ikke blevet mindre af at arbejde sammen med Bäko Danmark, som flere gange om ugen er i kontakt med bagere over hele landet.

Det er nemlig Bäko Danmark, der via sit website er med til at forsyne landets bagere med mel, gær, marcipan, kulørt krymmel, æsker til flødekager – og alle de andre materialer og produkter, bagerne bruger til at levere ovnbagte fristelser til os allesammen.

”Bäko Danmark vil ikke kun være en af landets største salgsorganisationer for bagerforretninger.”

Indkøbsforeningen vil også inspirere og motivere sine medlemmer. Websitet skal ikke bare fortælle, at der er smør på tilbud – det skal fortælle historien om, hvordan bageren med sit håndværk kan give kunderne en god oplevelse, så de kan møde resten af dagen med et smil.

Dynamisk inspiration

Mediegruppen har både designet et indbydende website med et overskueligt og intuitivt bestillingsmodul, produktfotograferet for kunden samt udviklet et koncept for de gode bagerhistorier fra nær og fjern.

Historier om, hvordan andre bagerbutikker i ind- og udland har udviklet både produkthylderne, indretningen og sortimentet, som charmerer kunder og knytter dem tættere til deres håndværksbager.

De dynamiske sektioner med nyheder og trends fra bagernes verden skrives dels af kunden og leveres dels af Mediegruppen.

Hvem ved? Måske du også bliver inspireret til at købe hindbærsnitter med til eftermiddagskaffen på kontoret? Kig ind på www.baekodanmark.dk og se, om du kan modstå fristelsen.

Nysgerrig? Bestil
vores nye magasin

Få inspiration til kommunikation og samtale med borgere og medlemmer. Bestil vores magasin, som udkommer primo januar 2021 og få nye perspektiver om borgerkampagner, samfundsudvikling og fastholdelse af medlemmer. Det nyeste nummer har temaet: ‘Den nye dagsorden’. Hidtil har vi skrevet det, som kunderne gerne vil have, men i forandringstider er der brug for strategisk tænkende kommunikatører, som kan hjælpe dem til at sætte en ny dagsorden. 36 sider, mere format og mere viden. 

Bestil det her

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”