Der bor en bager …

Mediegruppen skabte et friskbagt web-univers til en af landets mest innovative indkøbsforeninger for bagerbutikker.

Vi elsker kager og godt bagerbrød hos Mediegruppen. Og vores lækkersult er ikke blevet mindre af at arbejde sammen med Bäko Danmark, som flere gange om ugen er i kontakt med bagere over hele landet.

Det er nemlig Bäko Danmark, der via sit website er med til at forsyne landets bagere med mel, gær, marcipan, kulørt krymmel, æsker til flødekager – og alle de andre materialer og produkter, bagerne bruger til at levere ovnbagte fristelser til os allesammen.

”Bäko Danmark vil ikke kun være en af landets største salgsorganisationer for bagerforretninger.”

Indkøbsforeningen vil også inspirere og motivere sine medlemmer. Websitet skal ikke bare fortælle, at der er smør på tilbud – det skal fortælle historien om, hvordan bageren med sit håndværk kan give kunderne en god oplevelse, så de kan møde resten af dagen med et smil.

Dynamisk inspiration

Mediegruppen har både designet et indbydende website med et overskueligt og intuitivt bestillingsmodul, produktfotograferet for kunden samt udviklet et koncept for de gode bagerhistorier fra nær og fjern.

Historier om, hvordan andre bagerbutikker i ind- og udland har udviklet både produkthylderne, indretningen og sortimentet, som charmerer kunder og knytter dem tættere til deres håndværksbager.

De dynamiske sektioner med nyheder og trends fra bagernes verden skrives dels af kunden og leveres dels af Mediegruppen.

Hvem ved? Måske du også bliver inspireret til at købe hindbærsnitter med til eftermiddagskaffen på kontoret? Kig ind på www.baekodanmark.dk og se, om du kan modstå fristelsen.

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”