De faktiske forhold i Kommunikationsindustrien

Kommunikationsindustriens design bryder det traditionelle magasindesign og behandler hvert opslag som en helhed, der ikke kun skal læses, men i høj grad også ses.

Grakom er en erhvervsorganisation for kommunikationsbranchen, der organiserer virksomhederne, uddanner medarbejderne og hæver stemmen på vegne af medlemmerne i den offentlige debat. Det er med en vis ærefrygt, at Mediegruppen producerer Grakoms medlemsblad Kommunikationsindustrien, for det er vores kræsne kolleger og konkurrenter, der udgør målgruppen.

Derfor bryder Kommunikationsindustriens design det traditionelle magasindesign og behandler hvert opslag som en helhed, der ikke kun skal læses, men i høj grad også ses. Samtidig er Kommunikationsindustrien et skoleeksempel på, hvor bæredygtigt et papirmagasin kan produceres. Magasinet er Svanemærket, Miljømærket, FSC-certificeret, produceret under Grakoms adfærdskodeks og klimakalkuleret. Det kalder Grakom Tryk med Ansvar.

Du kan se og læse Kommunikationsindustrien lige her

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”