Dansk Maskinhandlerforening aktiverer medlemmer i kampagne

Dansk Maskinhandlerforening og HK Privat har sat mennesker foran fortælling i en ny kampagne, der skal motivere medlemmer og ansatte til at efteruddanne sig. 

Mediegruppen er den faste kommunikationspartner, der har sat hele holdets kompetencer i spil fra tekst, journalistisk og projektledelse til design og digital markedsføring. Kampagnen, der er sat i luften henover sommeren 2021, har fået sin egen identitet forankret på en landingside med plads til både den grundlæggende information til medlemmerne samt cases, nyheder og film, der skaber liv og inspiration. 

Der er udarbejdet en digital værktøjskasse til brug på sociale medier, som bliver understøttet af traditionelle fysiske materialer – bl.a. en grundlæggende folder, postkort og plakater.

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”