3 nye digitale redskaber

Mediegruppen klør på med at digitalisere hverdagen. Derfor ser nye webapps også dagens lys på holdet og hos vores kunder. Her er tre spændende værktøjer, som er kommet på markedet eller på vej.

Appen, der binder Dandy Business Park sammen

Danmarks mest spændende erhvervspark, Dandy Business Park, har fået en ny webapp, hvor alle, som arbejder og bruger parken, kan dele viden, information og arbejde sammen. Fra events, frokost, samkørsel og daglige nyheder. Se den her.

Visit Vejles GastroGuide 

Vejle er et besøg værd. Men hvordan får du overblik over alle de mange gode steder, hvis du er livsnyder? En ny webapp gør det let at planlægge din næste tur til Vejle og få overblik over, hvilke spisesteder, gårdbutikker og bryggerier, du vil besøge. Se den her.

Nem affaldssortering 

Når vi i Mediegruppen arbejder med affaldskommunikation, lytter vi til borgerne. Vil de have sorteringsguide på tryk eller skal den være digital? Svaret er både-og. Den trykte har vi, og nu har vi med vores digitale ad’er, Vibeke Johansson, i spidsen udviklet en sorteringsapp. Bygget op om de velkendte piktogrammer og med indhold, som kommunerne selv vælger. Se den vi har lavet til Billund her. Skal I have en lignende løsning i din kommune?  

Læs hele artiklen og om flere projekter i Mediegruppens nye magasin. Du kan også få hele magasinet tilsendt gratis her.

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”