Sæt ord og fortælling på din virksomhed og organisation

6 marts 2017

Jacob Ejs

Hos Mediegruppen tror vi på, at fortællinger, historier og journalistik kan hjælpe dig og din virksomhed med at nå dine kunder.

Dengang ekspertkilden blev annoncøren for mere end 10 år siden, opdagede befolkningen en ny slags annonce-aviser. Pludselig kunne man købe sig til redaktionel opmærksomhed hos dagbladene – noget man kaldte et indstik.

Og der gik da heller ikke længe, før udgiverne fandt ud af, at et indstik kunne bruges som en redaktionel udgivelse over for kunder og interessenter. Som sagt, så gjort.

Fra papir til digitalisering

Det blev hurtigt et effektivt greb, som vi i Mediegruppen har perfektioneret og selvfølgelig også digitaliseret. Gennem Storytelling formidler vi derfor historier om dine produkter, budskaber og værdier – og skaber unikke muligheder for din markedsføring.

Det trykte avisindstik eller den digitale udgivelse giver os mulighed for at placere annoncerne sammen med det redaktionelle indhold, der har samme målgruppe. En samlet løsning, hvor vi sammen arbejder med det rigtige miks af medieplatforme, som passer til din målgruppen og behov.

Vælg din platform

  • Trykt avisindstik eller udgivelse
  • Digital udgivelse til brug på nettet
  • Nyhedsbrev og digital markedsføring
  • Digital udgave til tablets
  • Digital udgave til smartphones
  • Tekstindhold til hjemmeside og intranet

Få en uforpligtende snak

Tag en snak med os om dit indstik eller din næste udgivelse og om, hvordan vi finder den helt rigtige model for budget, udgivelse og finansiering.