Derfor bliver din kunde glad, når du ringer

13 april 2018

Carsten G. Johansen

Enhver succes står på tre ben: Kommunikation, salg, marketing. Mediegruppens nye digitale redskab SharpSpring mixer de tre discipliner til en uimodståelig cocktail, så du altid kontakter dine kunder på det tidspunkt, hvor de savner at høre fra dig – eller endnu bedre: Det er kunden, som ringer til dig!

Ingen kunder sidder passivt og venter på, at du ringer. Dine kunder er energiske og initiativrige. Når de har et problem eller et behov, tager de kontakt til dig – eller en anden, de tror kan hjælpe.

Vil du helst have, at de ringer til dig?

Så læs videre her på siden om Mediegruppens content marketing metode og de redskaber, som hører til.

Redskaberne har navne som Marketing Automation og Inbound Marketing – det bliver du i virkeligheden ikke meget klogere af.

Det, du er interesseret i at vide, er dette: Du kan sikre dig, at kunderne foretrækker at tage kontakt til dig. Eller at de altid er interesseret i at høre dine tilbud, når du ringer.

En ny generations CRM

Det hele starter med, at du fortæller om det, du ved allermest om. Dine gode historier og nyttige tips skaber og styrker forbindelsen til dine kunder.

Blog-poster, e-bøger, nyhedsbreve – som giver information og tips om emner, din kundegruppe interesserer sig for. Det eneste, du skal have, er deres mailadresse og kontaktinfo. Herefter holder SharpSpring øje med kunderne for dig. Hvad læser de, hvad interesserer de sig for?

SharpSpring forbinder alle de mange tråde i din digitale kommunikation, så det hele kommer til at hænge sammen. En ny generations CRM-værktøj.

Ved at sætte kundernes digitale adfærd i system kan du målrette nyhedsbreve til deres helt aktuelle behov og interesser. Du kontakter dem, når de er klar til det. Eller du er top-of-mind, når kunden beslutter sig for at kaste sig over en udfordring inden for det område, hvor du er ekspert.

Hjælpen er nær

Det bedste ved content marketing-metoden er, at du ikke skal ændre på det produkt, du allerede er stolt af at levere.

Du skal bare fortælle om dit produkt på den rigtige måde, samtidig med at har fingeren på pulsen hos din kundegruppe og forstår, hvornår de har brug for, at du rykker ind.

Det sidste kan Mediegruppen endda hjælpe dig med, hvis du stadig er lidt usikker på metoden. Vores specialister lever af at formidle de gode historier – gerne også om dit produkt – og af at overvåge, hvor langt nede i tragten, kunderne er.

Metoden omfatter også en række stærke værktøjer til rapportering og analyse.