Bornholm var det bedste sted at være

22 juni 2018

Carsten G. Johansen

Mediegruppen har i de seneste dage fordøjet indtrykkene fra sidste uges deltagelse på Folkemødet 2018. Og konklusionen er klar: Bornholm er stedet at være for en kommunikationsekspert som Mediegruppen.

I tv og andre medier er det ikke altid tydeligt, hvor mange almindelige danskere, der hvert år tilbringer en lille uge af deres fritid i Allinge for at være en del af det populære Folkemøde.

– Jeg er fascineret over, at så mange mennesker engagerer sig i udviklingen af vores samfund. På den måde er Folkemødet altså en meget positiv oplevelse, siger Mediegruppens kontaktchef Stig Caspersen.

Stig var naturligvis ikke på mødet som almindelig dansker, men som udsendt for Mediegruppen. Det var første gang, Mediegruppen deltog aktivt i Folkemødet. Men bestemt ikke sidste gang, vurderer kontaktchefen.

– For os, der er specialiseret i at arbejde med NGOer, medlemsorganisationer og offentlige organisationer, er det stedet at være.

– Hos Mediegruppen holder vi allermest af samarbejdspartnere, som har et værdibåret grundlag. Organisationer som har et meget klart formål med deres virke, og som har brug for at eksponere deres holdninger. Og de er repræsenteret i stort omfang på Folkemødet, forklarer Stig.

God tid til samtale

For Mediegruppens deltagere var debatterne vigtige, fordi så mange af deltagerne er nogle, vi allerede kender og i mange tilfælde allerede har arbejdet sammen med.

Og i slipstrømmen på det officielle program var der rig mulighed for at netværke og hilse på kunder, konkurrenter og samarbejdspartnere.

– Det gode ved Folkemødet i sammenligning med andre konferencer, foredrag og fyraftensmøder er, at vi ikke skal skynde os hjem bagefter. Vi har alle sammen tid til at fordybe os i samtalerne og komme ud i nogle hjørner, vi ellers ikke ville nå. En vigtig del af formålet med vores deltagelse er jo være sammen med hinanden, siger Stig.

Mediegruppen understøtter værdier

Stigs erfaringer på den solrige klippeø i uge 24 har allerede givet sig udtryk i en række ideer til, hvordan Mediegruppen kan bidrage til næste års Folkemøde i Allinge.

For det synes allerede sikkert, at Mediegruppen vil deltage også i 2019.

Meget gerne i en rolle som kommunikatør for vores kunder.

– Vi ved, hvad der er vigtigt, når man skal have sit budskab ud. Budskaberne kender vores kunder jo bedre end nogen. Jeg kan se en masse forskellige måder, hvor Mediegruppen kan understøtte deres værdier, når de skal have en plads i de mange spændende debatter på Folkemødet, lyder det fra Stig Caspersen, som altså allerede er gået i gang med at forberede næste års rejse til Danmarks østligste egn.

Nåede du ikke at snakke med Stig på Folkemødet?

Stig vil altid gerne snakke. Også om lige det, du har lyst til. Udfyld formularen, så tager han kontakt til dig inden for 48 timer.


Læs også: