Bliv din egen redaktør – fortæl historier på mange kanaler

12 januar 2018

Carsten G. Johansen

Værktøjet er gratis, og Mediegruppen opfordrer alle partnere til at tage en prøvetur med Storybox. Her får du styr på dine historier – på tryk, på web, på sociale medier og i nyhedsbreve. På én gang.

Det handler om at udkomme. Vores redaktører har tusindvis af timers erfaring med at redigere og planlægge udgivelser på diverse platforme. Vores grafikere har tilsvarende erfaring med at omsætte indholdet til artikler, indlæg og posts, som læserne har lyst til at kaste sig over.

Al denne viden og ekspertise ligger til grund for det webbaserede content-værktøj Storybox, som Mediegruppen har udviklet, og som benyttes af alle husets redaktører hver dag.

 

Hvad kan Storybox?

Storybox giver mulighed for at samle alt indhold til et brand et sted. Redaktøren kan redigere content til de diverse kanaler, og alle andre tilknyttede ressourcer kan tilgå materialet fra deres arbejdsstation, når de har brug for det.

– Med Storybox har vi hele tiden overblik over, hvordan processen skrider frem. Det er et glimrende koordineringsværktøj for os internt og for vores grafikere. Det er tydeligt, at Storybox er udviklet af folk, der forstår de udfordringer, et medie som vores møder i hverdagen, siger Kristina Christensen fra Dansk Islandshesteforening, som benytter Storybox i forbindelse med produktionen af medlemsmagasinet Tölt.

Historierne lever længere

I planlægningsfasen af fx et magasin – på papir eller online – er Storybox et uundværligt redskab, som både kan benyttes til synopsis, intern kommunikation og deling af viden.

Og længe efter historierne er offentliggjort på tryk, på web eller på sociale medier kan du genbruge det, versionere til andre medier og andre formål, uden at det ændrer ved de ting, som allerede ligger online.

Nysgerrig? Mediegruppen tilbyder alle partnere adgang til at bruge Storybox – og med partnere mener vi, at vi taler sammen, drikker kaffe og udveksler viden og erfaring. Det eneste vi beder om til gengæld, er dine tilbagemeldinger om, hvordan du har gavn af Storybox – og hvordan vi kan gøre Storybox endnu bedre.

Vi tilbyder naturligvis et brugerkursus med en af vores redaktører, så du kommer i gang bedst muligt.