VM i magasiner

Jeg vover den påstand, at vi hos Mediegruppen er verdensmestre i magasinproduktion. Hemmeligheden bag et vellykket magasinsamarbejde rimer nemlig blandt andet på masser af dialog, rigtigt gode ører og i bunkevis af fleksibilitet. Og det har vi heldigvis rigeligt af på hylderne her på Horsensvej 72a.

26. juni 2018
Forfatter: Charlotte Nygaard

Pyha! Så fik vi endnu et eksemplar af Optikerforeningens branchemagasin, Optikeren, sendt i trykken – og naturligvis inden for deadline. Og et nyt er allerede i proces.

I Danmark har vi mere end 500 forskellige fagblade, og her hos Mediegruppen er vi så heldige at være involveret i en lang række af dem – lige fra sundhedsvidenskabelige magasiner over arbejdsgiverforeningsblade til udgivelser om maritim industri.

Matche kundens DNA

Hvordan jonglerer vi som bureau alle de fagområder?

Det gør vi ved at være tæt på vores kunder, ved at være i løbende dialog med dem og ved at interessere os for deres virkelighed og branche.

For et vellykket blad kræver samarbejde, lydhørhed og gentagne samtaler. Hvad fungerer, hvad fungerer ikke.

Optikeren er et godt eksempel. Hver gang vi laver en af Optikerforeningens seks årlige udgivelser, er vi i tæt, daglig dialog med foreningen. Det gælder både i forhold til det indhold, vi skriver til bladene, og i forhold til det layout, vi pakker indholdet ind i.

Det handler nemlig om at skabe et visuelt visitkort for kunden, der matcher præcist med kundens DNA, og som skaber stolthed hos både kunden, brancheforeningens læsere og hos os.

Elsker mit job

Det kræver naturligvis fleksibilitet og lydhørhed, men det har vi heldigvis masser af på hylderne her på Horsensvej 72a.

Faktisk vil jeg i disse VM-tider gå så vidt som at påstå, at vi er verdensmestre i magasinproduktion.

Mens Optikeren ligger i trykken, er vi allerede i gang med at lave aftaler med nye interviewpersoner til næste udgave af Optikeren. Naturligvis imens vi skriver på livets løs til alle de andre spændende magasiner, vi også er så heldige at levere indhold og grafiske løsninger til.

Som journalist er det lige præcist de mange forskellige kunder og fagområder, der gør mit job varieret og udfordrende – og grunden til, at jeg bare elsker mit job!