Vi passer på og tilpasser

Ugerne er gået, siden vi så Mette Frederiksen tone frem på det første af mange Corona-pressemøder. Den hverdag, som vi kendte, lukkede ned, og ud af det blå dukkede en meget usikker fremtid op. Sådan er det også i Mediegruppen. Derfor laver vi også en række tilpasninger – så vi kan passe på fremtiden.

29. april 2020
Forfatter: Jacob Ejs

Hold-ånden lever stadig

At være sammen hver for sig lyder umiddelbart som en udfordring, når det at være et hold er en del af hverdagen. Og sådan er det i Mediegruppen. Men vi har klaret det og har på afstand holdt forbavsende godt fast i hinanden og i opgaverne. Hjulpet såvel eksisterende som nye kunder videre i hverdagen. Og indrømmet vi arbejder digitalt, men har altid haft en smule berøringsangst med onlinemøder. Her er vi kureret, og onlinemøder er gået fra at være forbeholdt særlige lejligheder til at være solid hverdagskost. Morgen, middag og aften.

Vi lykkes ikke med alt

Så holdet i Mediegruppen klarer det godt. Men der er også noget, vi ikke er lykkedes med. COVID-19 har ændret markedet og kundernes verden og vilkår. Områder, som vi satsede på, kan vi ikke komme videre med lige nu, fordi strategier for fremtiden er sat på standby. Det kan vi mærke. Og det giver lidt mørke skyer i horisonten.
Hvordan vi bedst agerer, er også i Mediegruppen en svær øvelse.

  • Vi har lige nu god aktivitet
  • Udarbejder strategier
  • Skriver tekster
  • Eksekverer kreativt
  • Lægger planer for fremtiden

Tre tiltag for at passe på

Når vi kigger ud i fremtiden, må vi være realistiske.

  1. Derfor er vi desværre nødt til fra denne sommer at sige farvel til en af vores virkelig dygtige projektledere: Solveig Bjerg. Solveig har arbejdet som projektleder i over 20 år og har i mere end to år ført utallige opgaver sikkert i mål hos os. Hun har altid været på. Vi kommer til at mangle og savne hendes dejlige væsen og gode humør. Vores håb er, at når du læser dette, så kender du nogen, der kender nogen, der har brug for en stærk projektleder som Solveig.
  2. Vi har for en måned siden sendt en af vores elever videre til Envison i Århus. Denne stilling bliver ikke genbesat lige nu.
  3. Og vi har organiseret os anderledes og effektivt ift. online og websites. Og vi har skåret ned på de ting, vi godt kan undvære. Julegaven, lidt af julemaden og andre konkrete greb.

 

Tak til dig for samarbejdet under corona indtil videre

I løbet af de sidste uger er fleksibel blevet mere end en floskel, man kan være tilbøjelig til at skrive i en profiltekst. I Mediegruppen har vi tilpasset os og tillader midt i det hele også at give plads til glæden over, at vi trods alt har en ret stabil butik, der også kan indstille sig på en verdensomspændende krise.

Vores kunder har hjulpet os, og vi vil gerne sige dig tak for den goodwill og gode opbakning, vi har mødt.
Tak for godt samarbejde, opbakning og god energi. Vi glæder os til, at vi igen kan ses og give hinanden hånden.

Del dette blogindlæg