Vi er her faktisk ikke for at sælge letmælk

Vi bevæger mennesker. Sådan har vi i Mediegruppen sagt i mange år. Det er vores løfte til verden. Et løfte, som ikke er blevet mindre betydningsfuldt i en tid med digitalisering, globalisering og nye vigtige dagsordener.

”Så vi er her faktisk ikke for at sælge letmælk, men for at gøre verden til et bedre sted”. Så præcist formulerede den sidst ankomne på vores redaktionelle hold sig, da hun skulle opsummere, hvordan hun så Mediegruppens position. 

Korrekt. Lidt højtragende måske. Det med at gøre verden til et bedre sted. Men vi arbejder hver dag med det helt nede på jorden. Ved at snakke om fortællinger, før vi snakker om planer, medier og eksekvering. Vi gør det, fordi vi tror på, at fortællinger forandrer verden. Og på at vi kun kan bevæge mennesker ved at kommunikere mere relevant, mere vedkommende og mere menneskeligt. 

Men kan vi ikke være ligeglade med verden og bare passe vores arbejde? Det gør vi egentlig også. Det er bare sådan, at Mediegruppen er grundlagt af mennesker og tiltrækker mennesker, der har omtanke og omsorg for andre og den omkringliggende verden. Det ligger i vores DNA. Et DNA, som vi også vil være tro mod i fremtiden. 

Vi har i mere end 20 år oplevet, hvordan vi sammen med vores kunder kan kæmpe for det bedre liv. Netop gennem fortællinger, som forandrer verden. Vi har fortalt og formidlet viden om sundhed til borgere i kommuner og medlemmer i patientforeninger. Vi har talt ind i samfundets fællesskaber i regioner, kommuner og lokalsamfund. Og taget stilling. Til at vi også vi vil kæmpe for, at miljø ikke blot er på den politiske dagsorden. Det er noget, vi skal handle på. Og skal vi forandre noget, skal vi have mennesker til at gøre noget andet i morgen end det, de gør i dag. Eksempelvis ved at sortere deres affald, købe ind med en bevidsthed om dokumenterede miljøcertificeringer og vælge varme ud fra en viden om, hvad der er mest cirkulært. 

Vi er Mediegruppen

På den rejse vi gennem årerne har været på, er vi flere gange stoppet op for at vende blikket fremad. Men også for at kigge os tilbage. For vi er overbeviste om, at ingen kan komme ind i en ny og bedre fremtid uden at gøre op med fortiden. Vi har kigget på vores navn, det vi gør, og det vi står for. Og vi er kommet frem til, at vi er Mediegruppen. Helt almindelige mennesker, der møder ind mandag morgen. Til en ny uge, hvor vi hjælper organisationer, der tager en samfundsvigtig rolle med at kommunikere til borgere og medlemmer. Hver uge er derfor som en opdagelsesrejse, hvor vi sætter af i hverdagen hos borgere og medlemmer. Fordi vi tror på, at det, der rører sig hos den ene, også er vigtigt for den anden. At det ene menneske inspirerer og motiverer det andet. I de fortællinger, vi formidler sammen med vores kunder, appellerer vi derfor ikke kun til fornuften men også til hjertet. Kun sådan kan vi gå fra at informere om politik, regler og indsatser til at kommunikere det, der skaber gejst og grund til at handle. 

For os er det afgørende, at dem du taler til og med, får nye perspektiver og grund til at gøre noget andet i morgen end det, de gør i dag. Det lykkedes vi med. Fordi vi er mennesker med mod og meninger. Og vi føler os heldige. Fordi vi hver dag bliver bevæget af mennesker, der giver os deres fortælling. 

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”