Man bliver klogere med tiden

For snart 25 år siden begyndte Mediegruppen sin rejse. Med 25 m2, nogle brune gulvtæpper og en serie skriveborde sat sammen af elementer fra byggemarkedet. Dengang var drømmen at lave formidling for foreninger, organisationer og NGO’er. Drømmen er der stadig, den er vokset – og vi er blevet meget klogere.

Gennem de sidste måneder har vi taget hul på en ny rejse, hvor vi har brugt tid, energi og fælles kræfter. I vores iver efter at løse alle opgaver og udfordringer glemte vi, hvor vi kom fra. Vi glemte, hvad vi egentlig var bedst til og kom til at tale om alt for meget. Vi burde ha’ været klogere, men det tager nogle gange tid at nå frem til denne erkendelse. Møder du os i dag på nettet, på SoMe eller i vores nye magasin, vil du se, at vi har skærpet tonen og taler direkte til en mere tydelig målgruppe: Vi laver borger- og medlemskommunikation.

Og vi vil gerne tale med dem, som har en større ambition end blot at tjene penge. Dem som vil tjene andre og har en ambition om at spille en rolle i det samfund, de er en del af. Sagt på dansk: ‘De har noget på spil’.

I dette rum og denne kontekst spiller vi bedst med. Her kommer vi for alvor ind til bordet, og her får vi sammen skabt noget stærkt og godt.

Sådan har det egentlig altid været hos os. Vi er stærke i samarbejdet med kommuner, patientforeninger, NGO’er og offentlige kunder. Og 85% af det, vi laver, er allerede inden for dette område. Gennem årene har vi fået en særlig forståelse og fornemmelse for det med mennesker, som er borgere, medlemmer og en del af et fællesskab. Det er den styrke og viden, vi nu bringer mere i spil.

Ud over en klar fokusering på kernemålgruppen er kompetencerne også samlet inden for tre kerneområder: Sundhed, Samfund og Miljø. Her ved vi mere end de fleste.

I vores nye magasin kan du læse mere om opgaver og cases, vi har løst, for kunder om strømninger og retning i den kommunikative verden og måske få øje på nye veje, muligheder og ting, vi sammen kan tale om.

Læs hele artiklen og om flere projekter i Mediegruppens nye magasin. Du kan også få hele magasinet tilsendt gratis her.

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”