Et større format for 2021: MGZN

Nogle gange skal man gøre noget gammeldags. Det modsatte af, hvad andre gør, hvad der giver flest hits, Likes, visninger, forbindelser og smileys. Vi blæser på det digitale og går tilbage til rødderne. Derfor bliver 2021 det år, hvor vi vender tilbage til magasinet. Det gælder for vores kunder, vores kærlighed og vores fokus.

Det begynder med os selv og med 32 siders opgaver, perspektiv, fokus, resultater, tanker og kreativitet. Et magasin, som er trykt på papir fra bæredygtige skove, med prædikat og certifikater. Du finder fortællinger om kampagner og opgaver, der både er afviklet på tryk og digitalt.  

I år bliver starten for et år, hvor vi vil slå et ekstra slag for papiret og skruer tiden tilbage. Sætter tiden i stå og giver mennesker plads og rum til fordybelse, ro, pause og format. Du vil høre mere til os og vores manifest om, at det digitale skal gå hånd i hånd med andre gode læseoplevelser. 

I magasinet kan du: 

  • Få en over nakken, når du møder Nils Elmark og læse med om hans perspektiv for os alle, når lyset tændes for enden af COVID-tunnelen 
  • Læse med om årets kampagner, der mødte danskerne 
  • Få indspark og nye vinkler på ansvarlighed, CSR og fremtidsperspektiv 

Hent Mediegruppen nye magasin digitalt her eller få det leveret gratis til din egen postkasse. 

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”