Derfor slås vi for magasinet

Det er nemt at komme op at slås. Og der er meget at kæmpe for. Hos Mediegruppen har vi brugt et halvt liv på at kæmpe med magasinudgivelser og publikationer. Lidt dumt, når nu alt i verden er blevet digitalt, tænker nogen måske. Men vi tror ikke på, at magasinet er dødt eller dømt ude. Men at det er tid til en renæssance, hvor det får nyt liv og format i en ny tidsalder. Her er 7 grunde til at du skal tage en tur mere med magasinet:

1. Mere opmærksomhed

Du og jeg ved godt, at verden er digital. Vi ser med hver dag på LinkedIn og Facebook. Vi kigger med på Instragram og rammes hver morgen af 25 nyhedsbreve, som lander i vores skraldespand. Tro det eller ej, men magasinet ligger hårdere på bordet og får mere plads og rum. Mere gemmeværdi og mere opmærksomhed.

2. Der er mere plads

De nye digitale formater bliver stort set alle observeret på en lille skærm. Engang havde vi mere plads på en hel gavl i bymidten, på billboards og på bussens langside. I dag skal vi afvikle på få sekunder og på en skærm, som kan være i lommen. Magasinet har plads og format til at fortælle din historie. Både på opslag, med billeder og med virkemidler, som ikke spiller med på mobilen.

3. Flere greb

Magasinet har de gamle og klassiske greb. Her kan vi bygge op med indgange, rubrikker og faste formater. Så flow og fortælling bliver rigtig. Fra småstof til interview, cases og dybde. Vi kan perspektivere og vi kan underholde.

4. Mere substans

Sjovt nok er magasinet et levende produkt. Trykt på papir, som kommer fra naturen, og som på en helt anden måde manifesterer sig. Du kan røre ved det, og du kan mærke efter. Hvis du vælger det rigtige papir, spiller det med i din fortælling. Fra gramvægt og struktur til farve, lugt og form. Det gør det hele meget federe at læse med på.

5. Ikke så flygtigt

Hvis du har kigget med på en tablet, ved du, hvad der sker, når du vender den om. Billedet flytter sig, og det er selvfølgelig fedt, at du kan swipe, men nogen gange er det også bedre, at billedet bliver stående. Magasiner står stille, og opvelsen af billeder, fortælling og ord kommer ud af papiret. Tiden står stille – og du kan se med i længere tid. Opgave dyberer og grunde over hvad du ser og læser. Mere fordybelse, mindre flygtigt.

6. Mere bæredygtig

Og når vi taler om grøn omstilling og bæredygtighed, vinder magasinet over det digitale. Arbejder du med svanemærket-produktion, har du styr på miljøet, da danske trykkeriet er verdens grønneste.Vægter du FSC-mærket-papir, er du med til at plante mere træ, end du bruger. Det er langt mere bæredygtigt end at hente historierne på de strømslugende servere i hosting-miljøet i Frankfurt.

7. Moderskibet

Magasinet kan noget helt unikt. Det er en fanstakstik platform for de gode historier og content. Så når vi arbejder med magasinet, skaber vi samtidig indholdet til de digitale medier.

Fordi magasinets format og flow passer perfekt til det digitale format. Fra småstof til SoMe-oplag, cases til perspektiv på nettet, og indgange til mere seriøse opslag på LinkedIn. Så magasinet går superfint i spænd med det digitales ærinde. Et stærkt makkerpar – i skøn forening. 

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”