Skal du på hold med Danmarks mest ambitiøse sundhedskommunikatører?

Det forpligter at være blandt landets bedste sundhedsmagasiner. Hvis du ikke flytter noget, hvilken mening giver det så at kommunikere om sundhed? Ingen. Hvis alle blot fortsætter med at gøre, som de altid har gjort og ingen ser potentialet i forandring. Hvad nytter det så? Intet. Hvis det er scenariet, hvor ofte skal man så udkomme? Aldrig. 

15. december 2019

Det er med stor alvor, at vi sætter os til tasterne og formidler kompleks sundhedskommunikation til danskerne gennem medierne Helse, Naturli og Krop&Fysik – digitalt såvel som på tryk. Det er aldrig bare another day at the office. Der er altid noget på spil. Noget vigtigt. Vores holdning er, at hvis du vil ændre folks vaner, skal du først ændre på deres opfattelser af verden, og hvad der ellers er af muligheder. I forhold til det de gør lige nu.  

Så vi har et ansvar. Som medie, som redaktører og skribenter. Til at formidle, så det giver mening for danskerne. I deres hverdag, hvor meget andet end sundhed også er vigtig – hvilket faktisk er supersundt. Derfor inspirerer og motiverer vi gennem viden og også vinkler fra det virkelige liv. Det levede liv. 

Vi mangler dig på holdet! 

Har du det lige som os – at du bare brænder for sundhedskommunikation – så mangler vi lige nu en på holdet. Du får en super vigtig rolle som en del af redaktionen på Helse og Naturli. Et hold, der i familie med en flok dedikerede kolleger i hele Mediegruppen. Vi er 25 i alt. Og vi deler alt fra faglighed til et ganske særligt socialt fællesskab.   

Status: Jobbet er besat
Kan du se dig selv som én af os?

Send din ansøgning senest 5. januar 2020 til Forlaget Mediegruppen, Forlagsdirektør Peter Larsen på mail: peter@mediegruppen.net

Tiltrædelse senest 1. marts 2020 eller så hurtigt som muligt.

For mere info om jobbet kontakt redaktionschef Jette Warrer Knudsen på tlf. 60 40 38 39.

 

Del dette blogindlæg