Nyt website – med stærke byggesten

CLEAN, som er et af Danmarks grønne klynger skulle bygge til og bygge nyt. På nettet med en ny platform for organisationens kommunikation – til verden og til de mange medlemmer.

Det meste var planlagt, og nu handlede det om at finde en partner, som kunne bygge med og levere ift. forventninger, behov, ønsker og drømme.

Det blev til et partnerskab med Mediegruppen og et nyt webunivers, fra design til integration. Men ikke mindst et forløb, hvor opgaven handlede om at bygge sammen, så Mediegruppen ikke blot var en leverandør – men at vi sammen i opgaveforløbet byggede, designede og virkeliggjorde platformen.

Løsningen blev et nyt website baseret på WordPress. Og med meget stærke byggesten baseret på kernen i Cornerstone, så CLEAN i dag har alle sten og designelementer til selv at bygge undersider, subsites og elementer.

Tæt integration til PODIO

CLEAN arbejder i PODIO, og derfor er løsningen tæt integreret i alt fra projektstyring, CRM og medlemshandling. Når en projektmedarbejder skaber indhold i PODIO, opdateres websitet automatisk – og der er tæt integration mellem begge løsninger i betjeningen af medlemmer og interessenter. Så de fleste kan blive i PODIO – men alligevel spille med og skabe væsentligt indhold.

Mens CLEAN har effektiviseret sin kommunikation, forsætter samarbejdet med flere interaktioner, nye byggesten og endnu mere kommunikation på en platform, der er bygget til fremtiden.

Se løsning på: www.cleancluster.dk og hør mere om WordPress, Cornerstone og PODIO hos Jacob Ejs eller Bo Dudek.

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”