Ny kodningsjonglør rykker ind på holdet

Næste gang du skal have hjælp til en webløsning, er det højst sandsynligt Kevin, du vil møde. Han sidder klar som sparringspartner og problemknuser, når kommunikationen skal udspringe fra websites.

Problem rimer på løsning. Sådan er det i hvert fald for Kevin Kristensen. Han er ny webudvikler hos Mediegruppen og skal ind i maskinrummet bag hjemmesider og systemer. Egentligt har det altid været naturligt for Kevin at lege med software. Han er vokset op med en computer og har siden, han var lille, brugt meget tid på spil og med at nørde koder. For en computer kan man altid regne med – et input giver altid output. Og den mekanisme trives han i.

Med sit specialeområde i backend har Kevin arbejdet hos to online bureauer med hjemmesideløsninger som en fast del af hverdagen.

– Når jeg ser et problem, begynder min hjerne at arbejde på højtryk for at finde en løsning. Det handler ikke kun om kodningen bagved en hjemmeside, men også om at få front og design til at spille, siger Kevin.

Privat bor han i Børkop med sin kone og deres lille 5 måneder gamle hvalp Wilma. Mens det er fingrene, der bliver motioneret med mus og keyboard på kontoret, er det benene, som får en tur i fritiden, når løbeskoende skal testes. Når ikke tiden går med hvalpetræning.

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”