Ny indskifter i Mediegruppen: Professionel håndboldspiller og kommunikatør

Til daglig giver hun den gas på håndboldbanen i Odense Håndbold, men Trine Fomsgaard Pedersen er nu også en fast holdspiller på redaktionen i Mediegruppen.

Hun løser primært kommunikationsopgaver til sociale medier og websites, hvor hun blandt andet driver onlinekommunikationen for Mediegruppens egne magasiner Helse, Naturli og Krop+fysik. Derudover kaster hun sig også over interviews og artikler for Mediegruppens kunder.

Med håndboldkampe på professionelt niveau kræver det intens træning 25-30 timer om ugen. Men 1-2 dage ugentligt bruger hun sine kræfter hos Mediegruppen og dykker ned i den skriftlige kommunikation.

”Jeg synes, det er nogle gode og spændende opgaver, og den fleksible måde at arbejde på, passer mig rigtig godt,” siger Trine Fomsgaard Pedersen.

To forskellige jobs – samme mindset

Selv om det måske kan lyde som en lidt speciel kombination med jobbet som håndboldspiller og arbejdet på et reklamebureau, så er der faktisk en større sammenhæng imellem de to jobs, end man måske skulle tro.

”Begge dele handler om relationer og dynamikker, og det, synes jeg, er spændende. I håndbold er der også meget kommunikation. Jo bedre, man er til at kommunikere på banen, jo færre misforståelser sker der i spillet.”

– Trine Fomsgaard Pedersen

Og pt virker det til, at kommunikationen er helt i top, for Odense Håndbold har en stribe af sejre bag sig, og det gør det formentlig ikke mindre sjovt at pakke håndboldtasken og tage spillerbussen til udlandet i weekenderne.

”Jeg trives og nyder det, så længe jeg kan”, siger Trine, der er 29 år og bevidst om, at håndbold i fremtiden ikke kan blive ved med at være en lige så stor en del af hendes liv, som det er nu. Derfor er hun også særligt glad for, at hun sideløbende kan dyrke sin passion for kommunikation og journalistik.

”Det er fedt, at der er plads til sådan en som mig med en anderledes baggrund i Mediegruppen”, siger Trine, der er uddannet antropolog og også tidligere har arbejdet med kommunikation i andre virksomheder.

Men for øjeblikket fylder håndbolden i særlig høj grad – og vi hepper med fra sidelinjen – fordi Odense Håndbold kæmper om at kvalificere sig direkte til Final4 i Champions League.

”Det er fedt, at der er meget på spil, og at man skal præstere, hver gang man er på banen”, siger Trine. Og endnu en gang kan man drage en parallel til kommunikationsjobbet:

Når man vil sætte et kommunikativt aftryk, handler det om at yde sit ypperste, præstere, når man får chancen, og ikke mindst hjælpe kunderne med at sætte bolden i mål. Netop de kvaliteter, er vi glade for at Trine har med sig i bagagen og fortsat kommer til at bidrage med hos Mediegruppen.

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”