Ny i butikken og allerede solgt

Guten Tag. Jeg er ny her på bloggen – og ny her i firmaet. Det er mig med K. Jeg har fået lov til at skrive et indlæg om, hvordan livet i Mediegruppen føles, når man har mine hæle på.

01. september 2017
Forfatter: Kristine K. Jørgensen

Som forholdsvis nyankommen tekstforfatter, kunne man nok forestille sig, jeg havde mange ideer om, hvordan tingene skulle gøres, da jeg startede ved Mediegruppen. Og jo da, minsandten om ikke jeg fik lov til at byde ind.

Nu har jeg så været her i noget, der minder om fire måneder. Og det er ikke, fordi jeg har tænkt mig at blære mig med, hvor dygtig jeg har været, eller hvor mange langstilkede røde roser jeg har fået af mine kunder – jantelov og alt det der. Men jeg kan alligevel ikke lade være med at hylde mig selv for at have landet og afsluttet min største opgave til dato.

Der blev delt gode tanker på tavlen

Beredskabsforbundet skulle skabe et interessant læringsrum

Beredskabsforbundet – som i øvrigt består af en masse engagerede mennesker – kom til Mediegruppen med et problem. De skulle uddanne landets efterskoleelever til at blive fremtidens robuste borgere. Nå, så hvordan får man en flok indlærings-forskrækkede teenagere til at høre efter?

Først taler man med kunden – som ved meget mere om sin målgruppe end det, man (jeg) kan grave frem på Google. Derefter holder man en workshop og går i dybden med målgruppens verden. Det kan ligefrem være, man har en repræsentant fra målgruppen med.

Så tilbage til skrivebordet, saml trådene og team-up med andre kreative. Dem der kan tegne og skabe alt ud af ingenting. Joan blev den heldige vinder – eller også blev jeg. Det ved man aldrig. Men i hvert fald fik vi fumlet os frem til noget, der rent faktisk virker. Helt derude på efterskolerne, hvor de unge bor. Hvor ved jeg det fra? Det ved jeg, fordi jeg har arbejdet med en sød kunde som altid vender tilbage med feedback – helt fantastisk jo! Skulle du forresten føle dig uforløst, så får selve undervisningsmaterialerne altså spalteplads i et andet indlæg.

Ja, så jeg har altså fundet min hylde. Og her bliver jeg siddende – for jeg er ikke længere til salg.

Del dette blogindlæg