Nøgletal fra de syddanske byer – på app og på tryk

Hvordan er udviklingen hos de syddanske kommuner? Fra befolkningsudvikling, pendling, flyttemønstre til sundhed, indkomst og tryghed? Gennem de sidste mange år har Region Syddanmark udgivet nøglepublikationen Kontur. En for hver by i regionen. Mediegruppen har været med på rejsen og har både arbejdet med Kontur på tryk og digitalt.

03. marts 2019
Forfatter: Jacob Ejs

Kontur er et fantastisk værktøj til dem, som arbejder og bor i kommunen. Fra politikere til embedsmænd. Til borgerne, som alle kan følge med i udviklingen.

Er du vild med tal og god til at se det store perspektiv, er Kontur det rene guf.

Hent publikationen som PDF-fil på hjemmesiden Det Gode Liv

”Kontur er en af de mest anvendelige nøgletalspublikationer om borgerne, byens udvikling og danske kommuner.”

En mulighed er også at hente Kontur til din IPad eller Android tablet. Fidusen er, ud over at spare på papiret, at du på tabletudgaven kan se alle kommuner på ét og samme sted. Og du kan sammenligne, lave benchmarking og få overblik – ikke kun over din egen kommune. Du kan også se tallene i det store billede.

Mediegruppen har igen i år arbejdet med Kontur. Fra tryk og færdiggørelse til digitalisering til tablets. Hent Kontur i dag og prøv selv. Det er helt gratis.

Hør mere om digitale fortællinger til iPad og mobil. Og om hvordan vi kan sætte strøm til dine nøgletal og beretninger. Slå en mail til Jacob Ejs eller Bo Dudek.

Del dette blogindlæg