Mediegruppen styrker det digitale hold

Mediegruppens ekspertise i design og kommunikation sammen med Online-Results stærke knowhow omkring teknik og hjemmesidehastigheder giver det perfekte match.

17. juni 2019
Forfatter: Kristine Buske  |  Fotograf: Johan Ejs.

Tekniske løsninger og drift af hjemmesider har gennem 20 år været en del af Mediegruppens DNA og kundetilbud. Her har gode medarbejdere og vores team i Bulgarien med webudvikler Bo Dudek i spidsen spillet en vigtig rolle. Men intet varer evigt.

Bo har valgt at pakke campingvogn med børn og kone for at drage ud i den store verden og opleve Europa. Det giver anledning til at gennemtænke vores forretningsmodel.

Fra august teamer vi op på det digitale og forstærker vores partnerskab med Online-Results. Vi får altså fem nye webudviklere på holdet samt 20 andre dygtige folk med digital knowhow at kunne trække på.

”Jeg har været erhvervsleder i mange år, og det er sjældent, at jeg har set så godt et match. Vores kompetencer ligger langt fra hinanden, men når vi smelter dem sammen, giver det en unik merværdi for kunderne, så de får endnu bedre forudsætninger for at nå deres målgruppe online,” siger Martin Corvinius, der er COO og partner hos Online-Results.

Et samarbejde med tyngde

Online-Results er i forvejen vores tætte sociale medie-partner. Men i det nye samarbejde bliver vi et samlet team, når vi skal levere stærke, digitale løsninger til kunderne.

”Vi brænder for at lave hjemmesider, som gør en forskel og er i tråd med virksomhedens DNA. Det får vi nu lov til at gøre endnu mere med Mediegruppens spændende kundesegment. Vi er nørderne, mens Mediegruppen er de kreative og visuelle. Det giver tilsammen en vis tyngde i de hjemmesider, vi leverer til kunderne, som vi aldrig kunne opnå hver for sig”

Men hvorfor er teknikken så vigtig for outputtet fra en hjemmeside? I dag bevæger teknikken sig så hurtigt, at det kan være svært at følge med, hvis du ikke er helt fremme i skoende. Hvis din hjemmeside skal ses, er det ikke nok, at den er flot og har gode fortællinger. Teknikken i motorrummet skal fungere, og indholdet skal vises lynhurtigt, så brugeren ikke bliver utålmodig og scroller videre.

”Vi er meget fokuserede på, hvordan du får besøgende på et website til at interagere, som du ønsker. Hver en lille knap skal give mening, og siden skal være overskuelig, så brugeren nemt og intuitivt kan finde rundt. Samtidig må der ikke være for store elementer, der tager længe om at loade, så det går ud over hastigheden, når du navigerer rundt på siden. Folk forventer et hurtigt resultat, får de ikke det, er de videre med det samme,” siger Martin Corvinius.

Online-Results sørger også hele tiden for at tage førertrøjen, når det kommer til Google-søgninger og følger udviklingen på området tæt.

”Google er søgemaskinen i Norden. Det er der, den centrale onlinetrafik kommer fra. Derfor er det vigtigt at få dit site helt frem i Google-søgningen,” siger Martin Corvinius.

Et problem skal løses med det samme

Tidligere stod Bo altid klar ved hotlinen, når IT’en brændte på. Men samarbejdet med Online-Results kommer ikke til at gå ud over den service, Bo og hans hold i Bulgarien har vedligeholdt i så mange år. Online-Results har et dygtigt suportteam bestående af seks mand. De bruger desuden et ticket-system, der sikrer, at hasteopgaver bliver løst med det samme, og at alle opgaver løses inden for et døgn.

”Mediegruppens kunder fortsætter med at få samme gode service, som de fik med Bo. Her kommer de ikke til at mærke forskel. Vi forstår, at et problem skal løses med det samme. Det må ikke tage dage.”

 

Del dette blogindlæg