Levende billeder bevæger også mennesker

Mediegruppen har længe ”bevæget mennesker” med smukke publikationer og veldrejede ord. Mere nyt er det, at vi også fortæller historier med levende billeder.

21. september 2017
Forfatter: Carsten G. Johansen

Levende billeder? Ligesom alle andre gør på Facebook for tiden? – tænker du måske.

Ja, lige præcis. Vi synes faktisk, at vores historier er så gode, at de kan gøre sig gældende på alle platforme og fortjener at blive udsendt i alle formater.

Flere af husets journalister havde allerede erfaring med tv- og web tv-produktion, så heller ikke på det område var der noget, der holdt os tilbage. Vi skulle bare finde de rigtige partnere til det tekniske – og så var vi i gang.

Først med nogle korte, mobiltelefon-filmede appetitvækkere for interviews i andre udgivelser som f.eks. Lungenyt.

Og senest – med betragteligt højnet teknisk standard – korte film til dengodeferie.dk og facebooksiderne for Hobby og Fendt campingvogne. Kunden er Hobby og Fendts danske importør Campex, og målgruppen er de mange tusinde danskere, der bare ikke kan få nok af camping.

”Vi havde det sjovt, både mens vi optog og mens vi klippede indslagene, og det kan heldigvis ses på resultatet, som er blevet rigtig godt modtaget af de mange campister derude.”

Døm selv på historierne Pak campingvognen rigtigt og Christina og familien nyder campingferien.

Mediegruppen bliver ved med at fortælle historierne og med at bevæge mennesker – det lover vi. Men fremover holder vi ikke længere vores ord og billeder i én dimension – Mediegruppens web-film er kommet for at blive.

Del dette blogindlæg