03. november 2017
Forfatter: Charlotte Nygaard

Kreativ forstærkning til Mediegruppen

Sig pænt goddag til mediegrafiker Camilla Hansen, der sætter sig til rette i Mediegruppens tegnestue 1. november.

Spørger du Camilla Hansens forældre, var ingen af dem et sekund i tvivl om, at hun ville finde en kreativ karrierevej som voksen.

Allerede som helt lille kastede hun sig med stor entusiasme og ildhu over at lægge perler, smelte stearinlys og filte, og ikke få gange gemte små pakker med perleplader, decoupage og punge sig under familie-juletræet.

AHA-oplevelse

Omkring 10-12 års alderen fik Camilla en stor AHA-oplevelse, da hun stødte på Word-programmet Publisher. Den hjemmelavede brugskunst kunne nu omhyggeligt fotograferes, og resultatet sættes op og få nyt kreativt udtryk med Publisher.

Appetitten på det kreative blev kun skærpet på Højer Designefterskole, og efter et par ultrakorte flirts med både handelsskole og 10. klasse begyndte Camilla på mediegrafikeruddannelsen på HANSENBERG i Kolding.

Sølvmedalje i mediegrafik

Det blev det Vejlebaserede reklamebureau Aakjær, som siden blev til Opening, der kom til at forme Camillas tekniske og kreative udvikling. En udvikling, der sikrede hende job som AD assistent i firmaet efter endt uddannelse – naturligvis med sølvmedalje til den endelige eksamen.

I takt med ordrenedgang hos Vejle-bureauet måtte Camilla finde nye græsgange, og det gav hende mulighed for at prøve kræfter med en anden side af grafikerfaget hos Amstrup Skilte i Fredericia, hvor hun har arbejdet i knap to år.

Et venligt prik på Camillas skuldre om en ledig stilling tændte imidlertid Camillas drøm om at videreudvikle sin kreativitet hos Mediegruppen. Her skal hun først og fremmest agere barselsvikar for Joan Jørgensen, men hvem ved, hvad hun ellers får lagt i sine kyndige hænder hen ad vejen.

Pendlergruppe 7000

Vi glæder os i hvert fald til at byde Camilla om bord på Horsensvej 72a. Med sine 24 år skal hun nok blive et frisk pust i hverdagen, og med bopæl i Fredericia sammen med kæresten gennem syv år kan hun melde sig ind i Mediegruppens pendlergruppe 7000.

Som en væsentlig detalje fortæller hun, at hun elsker at se film og serier, at lave mad og at bage. Kvalitet og værdier, vi sætter uendeligt højt hos Mediegruppen.

Tag godt imod Camilla Hansen.