Jonglerende vinterbader på Mediegruppens hold

Solveig Bjerg har lang erfaring med at kunne jonglere mange bolde på én gang og har første arbejdsdag hos Mediegruppen lige efter nytår.

19. december 2017
Forfatter: Charlotte Nygaard

Tanken om at smide sig i bølgen blå en frostklar december morgen kan nok fremkalde kuldegysninger hos de fleste.

Men faktisk er der en lang række goder forbundet med at bide kulden i sig og tage en frisk morgendukkert. En af fordelene er, at kuldechokket udløser endorfiner og efterlader kroppen afslappet og i nærmest meditativ tilstand. En tilstand, der skærper sanserne og overblikket i en travl hverdag, der venter efter det kolde gys.

NP/Grey og en flaske whisky

Mediegruppen er så heldig at have fået sådan en vinterbader på holdet. Solveig Bjerg er navnet, og hvis det ringer bekendt i Vejle-ører, er det ikke tilfældigt. Solveig har nemlig gjort karriere hos både Bogpa, Stærk Reklamebureau og Opening, inden hun takkede ja til en invitation til Horsensvej 72a.

Egentlig var det slet ikke meningen, at Solveig skulle lande i reklamebranchen. Læretiden efter endt skoletid var i et import-eksportfirma i København. Men en fest i Aarhus, en flaske whisky og en venlig AD’er fra NP/Grey i Aarhus gav mulighed for at rykke teltpælene op og rykke tilbage til Jylland og prøve kræfter med bureauverdenen.

Stortalent for jonglering

Efter nogle sjove år hos NP/Grey flyttede Solveig fra Aarhus til Vejle, hvor det først blev til otte år hos Bogpa, inden hun tog et årti hos Stærk Reklamebureau. Herefter blev det Openings tur til at overtage Solveigs formidable evner til at lede, forandre og styre projekter i organisationen.

Det er de samme egenskaber, som den 53-årige projektleder skal jonglere med hos Mediegruppen. Vejle-bureauet er i en spændende udvikling med mange nye projekter, og der er derfor brug for en vinterbader med stortalent for jonglering.

Livsnyder med en sød tand

Privat bor Solveig alene i hjertet af Vejle med sin yngste datter på 15 år. De to ældste børn på 23 og 20 år er flyttet hjemmefra. Når Solveig ikke arbejder, elsker hun at rejse og har blandt andet prøvet at bo i både Italien, USA og Japan. Næste destination på Solveigs rejseplan, inden hun har første dag på Mediegruppen 2. januar, er Mexico, hvor hendes mellemste barn i øjeblikket befinder sig.

I øvrigt er Solveig en livsnyder, der elsker selskab med gode venner, god mad og rødvin. Og naturligvis kage. Så på alle leder og kanter passer hun perfekt ind i Horsensvej 72a.

Tag godt imod Solveig Bjerg!

Del dette blogindlæg