”I min fritid går jeg oftest med røven i vejret”

En af Mediegruppens mest trofaste medarbejdere gennem 16 år, Mette Ørnfeldt Søberg, har lige kunnet fejre sin 40 års fødselsdag – og går nu under titlen 40, frisk og frejdig.

03. januar 2018
Forfatter: Freja Dumont

Grafiker med grønne fingre

Fødselsdagsgaven fra Mediegruppen, et gavekort til Mettes lokale plantepusher, faldt i rigtig god jord ­– og apropos jord er det noget, som Mette ikke er ked af at få under neglene – tværtimod!

– Jeg bruger al den tid, jeg kan i vores have. Her går jeg oftest med røven i vejret, når ukrudtet skal holdes i ave og nye træer og blomster skal plantes. Og selvom havearbejdet kan være hårdt og give sved på panden, er det her jeg kan koble helt af, siger Mette.

Mette deler interessen for det grønne og kærligheden til den 7.000 kvm store have med sin mand Morten, som hun har døtrene Freja på 6 år og Ida på 8 år med.

– Det er dejligt at have det som vores fælles projekt. Ofte er det mig, der har idéerne og Morten, der får lov til at gøre det grove arbejde. En god arbejdsfordeling, siger Mette.

Når Mette ikke står i sin have med bagen i sky, ryster hun den med det kvindehold, som hun træner en gang om ugen i rytmisk gymnastik i den lokale gymnastikforening.

En trofast del af holdet

Mette startede sin karriere på Mediegruppen, da hun var helt nyudklækket fra Akademiet for Markedskommunikation i Haderslev. Som hun selv beskriver det, så lærte hun her lidt om rigtig meget ­– men det var den grafiske del, der især optog Mettes opmærksomhed.

– Jeg har altid godt kunnet lide at tegne og været god til at se det visuelle for mig, så det var en helt naturlig vej at gå, siger Mette.

Mette er den medarbejder, der sammen med AD’er Jacob Pedersen og sekretær Pia Ejs, har været i huset i længst tid – udover de to direktører i firmaet Jacob Ejs og Peter Larsen.

16 år på rygraden

Fra Mettes første opgave som var tilbudsavisen til isenkramkæden Super Kram til tusindvis af opgaver senere med design af logoer, magasiner og kampagner, ligger jobbet efterhånden på rygraden af den trofaste medarbejder.

– Tingene er blevet meget lettere rent teknisk. Da jeg startede kunne det tage det meste af en dag at sende et magasin til tryk – i dag tager det få klik.

Mette holder skansen på Mediegruppen, og kan forhåbentligt også fejre sin 50 års fødselsdag på Horsensvej 72A.

Del dette blogindlæg