11. oktober 2017
Forfatter: Bo Dudek

Hvad er nu det der Google Accelerated Mobile Pages?

Vi ved det jo godt – der er flere brugere på hjemmesider via mobile enheder såsom smartphones og tablets i dag end via alm. og lidt gammeldags laptops og stationære computere. Det er virkeligheden, og den bliver vi nødt til at forholde os til.

”For nogle år tilbage var det blot vigtigt at sikre, at hjemmesiden var funktionel på en mobil enhed.”

Men i dag skal vi skridtet videre, for hjemmesiden skal ikke blot fungere, den skal også være hurtig. Ellers mister vi brugeren og altså en potentiel kunde.

Nyt projekt fra Google

Vores kære Google har lanceret projektet Google Accelerated Mobile Pages (AMP), som i al sin enkelhed går ud på at lave lynhurtige hjemmesider optimeret til mobile enheder.

Hvis hjemmeside-ejere sørger for at have styr på teknikken, så honorerer Google det ved at markere hjemmesiden med et lille lyn (ikon) i søgeresultatet, så slutbrugeren ved, at her har vi en hurtig hjemmeside. Derudover gemmer Google hjemmesiden i en såkaldt cache, der sikrer, at hastigheden forbedres yderligere.

Hos Mediegruppen kan vi optimere din nuværende hjemmeside, så den performer på mobile enheder og gør dine brugere glade. Kontakt Jacob Ejs og få et uforpligtende tilbud.