Hubspot eller SharpSpring – hvad er bedst?

Arbejder du bare en smule med online marketing, ved du sikkert, at det er uhyrligt svært at måle på effekterne uden et CRM-system til at samle alle kundedata. Vi retter kikkerten mod to værktøjer til marketing automation, der kan stort set det samme – men til helt forskellige priser.

09. oktober 2018
Forfatter: Kristine Jørgensen

Har du allerede hevet checken frem, og er du klar til at kaste dine hårdt tjente penge efter dyre licenskroner hos Hubspot, skal du bare gøre det. Men hvis vi var dig, ville vi lige slå koldt vand i blodet og undersøge markedets bedste alternativer en gang til.

Hubspot mestrer disciplinen

Der er ingen tvivl om, at Hubspot holder, hvad de lover. Den amerikanske virksomhed har skabt en platform til marketing automation, som lader dig arbejde målrettet og håndgribeligt med opsamling af kundedata og leadnuturing. Men hvad de mestrer i systemet og i disciplinen, mangler de i økonomien. For det er de færreste virksomheder, der kan se sammenhængen mellem omkostning og reelt udbytte, når dagligdagen melder sig. Desuden er det heller ikke alle, der lige kan gennemskue, hvordan alle funktioner skal tages i brug i Hubspots mere komplicerede system.

Så er det godt, at mange konkurrenter har forsøgt at gøre dem kunsten efter. Nogle fejler på flere parametre, mens andre er lykkedes til umiskendelig lighed. Én af dem, der har haft stor succes med at replikere Hubspots platform, er SharpSpring. Og så endda til en tredjedel af prisen.

SharpSpring rummer alle funktioner – og mere til

Hvis vi skal give en hurtig anmeldelse af SharpSpring, må vi hellere først slå fast, at platformen er bygget op om samme funktioner som Hubspot og indeholder adfærdsbaseret e-mail-automatisering, site-tracking, et indbygget CRM-system og meget, meget mere.

Tager man et hurtigt kig på marketinginsider.com vil man da også opdage, at SharpSpring matcher Hubspot på flere parametre.

SharpSpring kan bedre betale sig

Prismæssigt bliver SharpSpring desuden rated højere end Hubspot. Og set i lyset af, at alle features er integreret i ét og samme system uden behov for add-ons, bliver prisen da også pludselig endnu mere favorabel. For du slipper for at gå på kompromis med antal kontakter, integrationer og performances – som du ellers skal tage højde for prismæssigt i Hubspot.

*Vær obs. på, at licenserne hos SharpSpring er dyrere, hvis du køber dem direkte. Vælger du at købe licensen igennem os, får du i stedet systemet til halv pris.

Fordele ved SharpSpring

  • Alle features er integreret i ét og samme system
  • Sammenlignet med løsninger på samme niveau, er SharpSpring 3-10 gange billigere
  • Hurtig support (inden for 24 timer)
  • Månedlig kontrakt med mulighed for at skifte til anden løsning med 30 dages varsel
  • Fås til halv pris i licens ved køb igennem bureau

Ulemper ved SharpSpring

  • Ingen social publishing

Stadig i tvivl om, hvad du skal vælge?

Book en gratis gennemgang af SharpSpring og dets mange features i formularen herunder. Så viser vi dig, hvordan programmet kan gøre hverdagen lettere i din virksomhed.

Del dette blogindlæg