Hold i fast i fællesskabet

Verden har flyttet sig. For få uger siden talte vi om, hvor vi skulle mødes næste gang. Hos os, hos dig eller til en bid mad ude i byen. Til det næste møde i foreningen eller på den kommende konference. Hvor vi kunne netværke, komme tættere på hinanden og skrue op for fælleskabet. Nu skal vi holde afstand. For fælleskabets skyld.

23. marts 2020
Forfatter: Jacob Ejs

Det havde vi nok ikke set. Hos Mediegruppen har vi brugt timer, dage, uger og år – på at invitere til fællesskab. Så folk kunne mødes, tale sammen og række hånden ud. I disse dage er vores verden vendt op og ned. Alligevel vælger vi og vores kunder at holde fast i kommunikationen. Fordi vi stadig har fortællinger at dele med dem, der er vores fællesskaber. Fordi vi stadig har brug for at tale sammen. Brug for at mødes og for at fokusere på det, der betyder noget.

Derfor skal vi skrue op for fællesskabet

Lige nu er vi ved at lukke ned for kommunikationen, når vi alligevel ikke kan sælge nogen noget, invitere til messer, årsmøde eller events. Når alle er hjemme, er bange, eller ikke ved, hvad vi skal med planerne for den kommende fremtid.

Men måske er det netop nu, vi skal skrive sammen. Kommunikere og holde fast i dialogen. På telefon, på nettet og digitalt. Og ikke mindst i det næste medlemsblad og magasin.

Kan det være, at det er netop nu – at det er mest rigtigt at udkomme med bladet, der binder os sammen. Der styrker fællesskabet og bekræfter det, vi sætter pris på, har til fælles og gerne vil mødes om – hvis vi kunne.

Så når du er ved at lukke ned for at spare kræfterne – så overvej, om ikke du skal skrue op

  1. Holde fast i din udgivelse – så du holder fast i de mennesker, du vil være sammen med om nogle måneder
  2. Holde fast i din kommunikation – men tal og kommuniker med indlevelse, som aldrig før
  3. Holde fast i det menneskelige – og vær tilstede med dit DNA, services og tilbud

I disse dage får jeg mange mails og sms fra venner og bekendte. Vi taler mere sammen, og vi holder samtalen som aldrig før. Nogle spiser sammen på Messenger. Nogle opdaterer hinanden fra dag til dag – selvom det før Corona blev til en gang i kvartalet.

Hos Mediegruppen tror vi på, at fortællinger kan forandre verden. Det er der brug for – mere end nogensinde. Og det du siger, skriver, og dem du forbinder med i disse dage, er med til at definere din og din virksomheds fremtid.

Del dette blogindlæg