Flot blad – god forretning

Tandlægebladet fik for mange henvendelser fra annoncører. Så Mediegruppen hjalp med at lave et nyt magasin, som både tandlæger og deres samarbejdspartnere har gavn af.

09. august 2017
Forfatter: Carsten G. Johansen

Et luksusproblem er også et problem. Og derfor tog Tandlægebladet kontakt til Mediegruppen. Sagen var, at der ikke var plads til alle interesserede annoncører i det ambitiøse fagblad. Og Tandlægebladet ville gerne komme de interesserede leverandører i møde – ligesom tandlægerne jo kunne have gavn af at blive mindet om, hvilke nye redskaber og løsninger, der kommer på markedet.

”En usædvanlig opgave, som endte med at blive en af Mediegruppens smukkeste og mest innovative publikationer.”

– Tandlægen driver jo to forretninger: En som handler om at gøre patienters tænder raske og en anden, som handler om at tage telefoner, betale husleje, købe nyt udstyr, aflønne klinikpersonale og rengøring og meget mere. Vi udviklede det nye magasin, som dækkede den anden del af forretningen, forklarer redaktør for Klinikliv, Mediegruppens Malene Tonnung.

Klinikliv var en usædvanlig opgave, men det endte med at blive en af husets smukkeste og mest innovative publikationer, der også har vundet stor popularitet både i klinikkerne og hos tandlægernes samarbejdspartnere. Og dermed også hos Tandlægebladet.

Med 84 sider, fordelt på 32 sider annoncer og 52 sider redaktionelt stof, udkommer Klinikliv to gange om året.

Del dette blogindlæg