Et kvart århundrede med Peter Larsen 

Man kan ikke sige Mediegruppen uden at sige Peter Larsen. Efter et kvart århundrede som stifter og partner forlader Peter Mediegruppen for at blive kommunikationschef for sit andet hjerteprojekt: Adventistkirken.

Peter har spillet en afgørende rolle i Mediegruppens udvikling fra ydmyg startup i 1997 til professionel kommunikationsvirksomhed med mere end 25 medarbejdere i 2023. Vi glæder os derfor på Adventistkirkens vegne, der nu får en ualmindelig kompetent kommunikationschef, der som få andre formår at få folk i tale og etablere samarbejder.   

”Peter og jeg har haft et særligt partnerskab med respekt for hinanden og med samme syn på kunder, medarbejdere og virksomhedens DNA. Det har gjort os i stand til at løse store opgaver for kunder med stærke værdier og noget på hjerte. Et fantastisk parløb, som har gjort os i stand til at levere i et marked, der altid er i forandring.”  
– Jacob Ejs, Mediegruppen 

Peter afvikler sine opgaver i Mediegruppen hen over foråret 2023, så der er god tid til at få overdraget opgaverne og til kaffe og samtaler indtil udgangen af maj måned. 

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”