28. maj 2018
Forfatter: Jacob Ejs

Dit (måske) vigtigste nye redskab i 2018

Hvem gider at høre om nye software-redskaber? Jeg får ca. 48 mails og 4 opkald hver uge fra nogen, som vil sælge mig det nyeste værktøj – og som vil forandre min verden. Og tro mig, der er langt mellem hullet i vaniljekransen og det gode glas vin.

De sidste måneder har vi selv været på jagt – og turen har været lang. Men nu har vi fundet to værktøjer, som vil forandre din og vores verden. Så læs videre, for din egen skyld.

Platformen handler om Inbound og Content Marketing – og værktøjerne hedder Hubspot og SharpSpring.

Tænk, der var en tid før GPS´en

Er du ligeså gammel som mig, har du måske kørt rundt i Storkøbenhavn med en fed moppedreng, der stod KRAK på. Den udkom i en ny udgave hvert år, så man kunne holde sig opdateret på de nyeste kort. Men fra det ene år til det andet kom GPS´en. Den forandrede og forbandt verden. Og den forandrede måden, vi alle fandt vej på.

I dag slår vi på tingene op på vores mobiler – og vi kan se, hvor vi skal hen. Hvordan folk bor helt inde i stuerne – og om der er pænt, beskidt eller rodet. Og vi kan se alle dem, der bor i nærheden, og om der er åbent på den lokale bodega rundt om hjørnet.

SharpSpring er et digitalt værktøj, som forbinder og kæder hele din digitale markedsføring sammen. Fra websitet, til sociale medier, e-mail marketing og kampagner.

Nyt værktøj forbinder det hele

Sådan er det med vores nye digitale værktøj, som skaber forbindelser mellem din kommunikation, dine kunder og alle dine indsatser. Så du, fra at rode rundt, køre i blinde og komme forsinket frem, kan skabe sammenhæng og forbinde det hele i dag.

Med værktøjet kan du

  • optimere alle dine marketingindsatser i ét og samme system
  • gå fra at vide, hvor mange der besøger dig … til at vide hvem
  • gå fra at fortælle og brande … til at sætte mål og fokusere på udbytte
  • gå fra at lave kommunikation … til at skabe målrettet og personlig kommunikation
  • gå fra at kommunikere … til at sælge og skabe resultater
  • samle alle din indsatser i en samlet digital løsning

”De nye digitale værktøjer ændrer dit verdensbillede og skaber markante resultater i dit salg og i din kommunikation, så du kan øge dit udbytte med 400%.”

Før to år siden var dette møgdyrt

Men nu kan du være med og lægge værktøjet ovenpå alt det, du gør til hverdag. Og det koster ikke mere end en bid mad for to personer fra et af landets mange Street Food markeder.

Mediegruppen er gået All In

Og vi arbejder i disse måneder med at onboarde de første af vores kunder. Vi tror på, at det kan snøre sækken, skabe sammenhæng og øge effekten af din kommunikation og markedsføring.

Sagt med andre ord: Har du bare ét website og bruger du f.eks. Mailchimp – så lad os tage en snak om, hvordan vi kan gøre dette meget, meget bedre. Har du større ambitioner, brygger vi også en kop velduftende kaffe på friske bønner.