Dele-kommunikation til de danske fjernvarmeværker

De sidste år har verden ændret sig, åbnet sig og er blevet større. Nu handler det ikke om at løse alting selv, men om at gøre tingene smartere i fællesskab. Det er med andre ord blevet moderne at dele. Og det er helt i tråd med det initiativ, som Mediegruppen nu søsætter til de danske fjernvarmeværker.

12. august 2019
Forfatter: Jacob Ejs

Fjernvarmebranchen handler i bund og grund om deleøkonomi. Det ligger i hele DNA’et for branchen, at værkerne sammen med forbrugerne skaber løsningerne i fællesskab. Mange fjernvarmeværker står med de samme behov for kommunikation. Derfor har vi i Mediegruppen skabt en helt ny model for dele-kommunikation, der er en fælles kommunikationspakke, som alle danske fjernevarmeværker kan bruge.

” Vi har skabt en ny model til de danske fjernvarmeværker. Hver måned inspirerer vi værkerne med en kommunikationspakke med alt fra markedsføringsmaterialer til kommunikation til hjemmeside, nyhedsbrev og PR. Behovet for mere synlighed er stort, og vi ser, at det giver mening at løfte i samlet flok. ”

Stig Caspersen, kontaktchef i Mediegruppen.

Den første pakke bygger på to spor:

  1. Kommunikation: To spændende content historier, hvor vi ser på fjernvarme i regeringens nye 70% ambition. Fortalt i øjenhøjde, og til at forstå for den almindelige fjernvarmeforbruger.
  2. Markedsføring: En folder, der visuelt såvel som i ord giver klar besked om: hvor varmen fra de danske fjernvarmeværker kommer fra. Om de mange bæredygtige varmekilder fra sol, biomasse og overskudsvarme. Der er også en række annoncer, digitale bannere og en lille viral video.

Materialet er lige til at tage i brug, forme og forandre, så det passer ind til det enkelte fjernvarmeværk.

Hos Mediegruppen arbejder vi med kunder og opgaver, der gør en forskel. Vi tror på, at fortællinger kan forandre verden. Vi er optaget af at hjælpe det enkelte fjernvarmeværk med at fortælle deres historie bedre, så der bliver skabt en ny overordnet fortælling om fjernevarme i forbrugerperspektiv. August måneds kommunikationspakke er blot første spadestik – vi forsætter måned for måned. Så hele fidusen med fjernvarme bliver fortalt tydeligt og bliver forstået af mange flere andelshavere.

Læs mere på: www.fjernvarmekommunikation.dk eller se månedens kommunikationspakke her:

Del dette blogindlæg