23. maj 2018
Forfatter: Jacob Ejs

Bliv digital – eller din forretning dør

Udtalelsen kom fra en klog mand, jeg mødte for nylig til en fest. Og dette til trods for, at der ikke altid bliver delt så mange kloge forretningsperspektiver mellem hovedretten og desserten – og den halve flaske rød. Men budskabet var tydeligt: Dem der ikke tager de digitale værktøjer i brug, får det svært med fremtiden.

Er du på vej til at lukke din forretning eller på vej mod betalt folkepension, så behøver du ikke at læse videre. Men har du det ligesom os andre, der prøver at finde vej i den nye digitale virkelighed, skal du læse videre.

Hvad er digitalisering?

Det kommer an på, hvem du spørger. I mit perspektiv handler det om at finde alle de veje, hvor du ved hjælp af digitale redskaber fra ”robotter” til automatisering kan betjene dine kunder, øge servicen og spare mandskab og timer i din forretning.

  • Kommuner gør det allerede: De har sparet folk og finanser på sagsbehandling og tastearbejde, så de kan bruge mere tid sammen med borgerne.
  • Virksomhederne er på vej: De kigger på, hvordan de kan bruge regnekraft og små ”bots” til at løse en række opgaver
  • Styrelser og organisationer er med: De har fundet ud af, at de kan passe kunderne bedre og øge konkurrencen ved hjælp af effektiv selvbetjening og digitale redskaber.

Det kommunikative perspektiv

Der var engang, hvor IT-redskaberne og værktøjerne var for store brands og organisationer. I dag er teknologien blevet tilgængelig for alle. Det betyder, at du kan tage stikket hjem og få et kig på muligheder – hvis du har tid, mod og 200 dollars om måneden.

Hos Mediegruppen er vi midt i en forvandling, hvor marketing automation skaber helt nye perspektiver og muligheder. Muligheder, hvor du kan tilrettelægge en stor del af din kundekontakt, kommunikation og dialog automatisk.

Og gør du det rigtigt, vil dine kunder opleve dig som mere nærværende, interesseret og serviceminded.

De nye digitale redskaber gør det muligt for dig:

  • at komme tættere på dine kunder
  • at gå fra massekommunikation til personlig samtale

Det lyder lidt forkert og uvirkeligt. Men det er sandt. Og mens dette sker – sparer du tid, som du kan bruge på det, der betyder noget: Den gode snak, mødet og samtalen.

Hos Mediegruppen har vi taget et nyt redskab i brug. Det er et af mange, men det vil spille en stor rolle i vores og kundernes digitale indsats de næste mange år. Det hedder SharpSpring – og forbinder en række digitale værktøjer i et og samme redskab.

Du får:

  1. CRM til at holde styr på kunderne
  2. stærke kommunikative værktøjer til e-mail-marketing
  3. værktøjer til automatisering af services og kundedialoger
  4. redskaber til analyse – så du ved, hvad der sker med dine indsatser og dine forbindelser

Vi har allerede gjort os en del erfaringer, og dem kan du få del i.

Skal vi hjælpe dig med din digitale rejse?

Udfyld formularen – så tager vi en hurtig og uforpligtende snak om, hvordan du kommer hurtigt ud over stepperne med din digitale markedsføring.

Relaterede artikler