Vores nye storyteller – med styr på planerne

Anne Mette Thrane forstærker holdet på Mediegruppen som vores nye magasinredaktør og kommunikationsrådgiver, der skal sætte retning på det redaktionelle arbejde og content-produktionen.

Vi elsker en god historie på kontoret, og Anne Mette ankommer heldigvis allerede med masser af fortællinger i bagagen. Trods sit unge sind og ditto udseende har hun allerede en lang erfaring bag sig i mediebranchen, og den røde tråd gennem det hele er storytelling.

Anne Mette har arbejdet på kommunikationsbureau, hun har produceret både artikler, TV- og radioindslag og SoMe-content for DR – og hendes seneste eventyr var som redaktionschef og chefredaktør på det digitale innovationsmedie Kiosk. 

– Jeg håber, min blanding af journalistiske, redaktionelle og kommercielle kompetencer er et fint match med Mediegruppens klare formidling, siger hun.

Nye tendenser og fortælleformer

Du kommer til at møde Anne Mette for bordenden, når vi planlægger husets mange magasinproduktioner, og vi glæder os til at gøre brug af hendes brede indsigt i at fortælle på tværs af mange forskellige medieplatforme.

– Magasinerne bliver mit hovedfokus, men jeg kan nok ikke undgå at trække på min brede produkterfaring. Jeg vil naturligvis elske at hjælpe med at udvikle Mediegruppen og være med til at holde bureauet opdateret på de nyeste tendenser og fortælleformer, siger Anne Mette.

I Mediegruppen tror vi på, at fortællinger kan forandre verden, og det har også altid været en del af drivkraften for Anne Mette i hendes formidling.

– Fortællingen kommer altid først – hvis man som organisation eller virksomhed fokuserer på at fortælle de gode historier, kommer brandingen nærmest helt af sig selv, siger Anne Mette.

Udvikling og gode kolleger

Mediegruppen byder Anne Mette velkommen med åbne arme – og det ved hun faktisk allerede godt. I hvert fald fik hun et meget positivt indtryk af sin nye arbejdsplads, da hun besøgte kontoret for at forhandle en aftale på plads.

– Jeg kunne mærke med det samme, at Mediegruppen er en god arbejdsplads, hvor kollegerne engagerer sig i, at der skal være rart at være. Sådan noget betyder meget for mig, når jeg skal udvikle mig i et job, så udover de mange spændende arbejdsopgaver var det en vigtig grund til, at jeg ønskede at slutte mig til holdet, siger hun.

Anne Mette tiltræder har en fast daglig køretur over Lillebælt. Hun bor i Odense med sin mand, deres to børn og lille hund.

– En lille køretur betyder ingenting, når man kan træde ind på et kontor med smittende kollegasmil og et inspirerende miljø. Jeg glæder mig rigtig meget til at være en del af møderne i ‘morfarkontoret’, bidrage med post-its på contentplanerne, holde snor i magasinproduktionerne og ikke mindst arbejde tæt sammen med de mange dygtige kollegaer og kunder.

”Jeg glæder mig til at hjælpe kunderne med at finde de mange gode historier, der med den personlige, menneskelige fortælling taler ind i vigtige dagsordener omkring sundhed, samfund og miljø.”

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”