Synes du også, der er kampe at kæmpe, når det handler om sundhed, samfund og miljø?

Vil du arbejde med strategi og kommunikation? Vil du have erfaring med digital kommunikation, sociale medier, artikler, trykte magasiner, nyhedsmails, film og effektmåling? Siger du ja, er Mediegruppen et godt valg. 

Mediegruppen har blikket rettet mod at forandre verden gennem fortællinger. Som kommunikationspraktikant bliver du involveret i at skabe strategisk kommunikation og fortællinger til en række platforme. På en måde, hvor du lærer nyt samtidig med, at du spiller ind med dine perspektiver og i praksis får prøvet kræfter med discipliner inden for dit fag. Vi gør meget for, at du bliver en del af holdet, og at du oplever at gå på arbejde som os andre. 

“Jeg har oplevet en stor medbestemmelse i forhold til mine opgaver. Jeg er ikke blevet tvunget til at lave noget, jeg ikke havde lyst til. Men samtidig har jeg skubbet til mine egne grænser og prøvet kræfter med forskellige greb og genrer.” – Cecilie Agner, kommunikationspraktikant hos Mediegruppen i efteråret 2021

I Mediegruppen er vi skarpe på at udvikle og eksekvere strategier for kampagner, koncepter og digitale medier inklusiv SoMe. Du vil derfor komme til at arbejde med medier og kanaler, som både inspirerer, motiverer og provokerer ved at sætte mennesket foran fortællingen. Du kommer med til kundemøder, workshops og interne møder. Vi guider dig, så du kan spille ind og også tage den direkte kundedialog på egen hånd, når du er klar til det.

”Mediegruppen har et arbejdsmiljø, hvor der er rum til at sige sin mening og diskutere på et fagligt funderet grundlag om valg af målgruppe, budskaber og andre strategiske overvejelser. Jeg føler heller ikke, at jeg konstant er blevet kigget over skulderen og målt og vejet. Mine kollegaer har haft tillid til mine evner og selvstændighed.”

– Cecilie Agner, kommunikationspraktikant hos Mediegruppen i efteråret 2021

Ud over at arbejde med strategisk kommunikation udgiver vi magasinerne Helse, Naturli og Krop+Fysik, der er nogle af landets bedste brands inden for sundhedsmagasiner. Vi udgiver desuden en række kundemagasiner, hvor vi både står for det redaktionelle og design. Du kommer derfor også til at prøve kræfter med journalistik, interview og artikelskrivning – i hvor stort omfang aftaler vi sammen.

Holdet, du bliver en del af

Vi har et solidt hold af kommunikations- og journalistuddannede kollegaer, grafiske designere og digitale medarbejdere. Alle i Mediegruppen har en passion for at kommunikere strategisk om alt fra sundhed til arbejdsmarkedsstof – mere nærværende, relevant og menneskeligt. Og vi lærer gerne fra os. 

Vi tilbyder:

 • En arbejdsplads med mulighed for fordybelse i emnerne
 • Bløde kollegiale arme, der favner og lader dig køre selv
 • Masser af sproglig leg og beskrivende formidling
 • Lange og korte deadlines
 • Et kreativt hold, der både ønsker med- og modspil
 • Mulighed for at arbejde med strategi, workshops, film, artikler til forskellige magasiner og indhold til digitale platforme
 • Rigtig mange gode råd til din personlige helse (som du ikke skal lade dig skræmme af)
 • Redaktionelle snakke om seneste nye sundhedstrend og vores personlige laster (alle elsker kage)
 • En dagligdag i det helt nye AI Innovation House, hvor du møder mennesker med interesse for alt det nye inden for digitalisering og kunstig intelligens 

Til gengæld ønsker vi:

 • At du kan svinge din egen pisk, både når der er kort og langt til deadline
 • At du byder ind med dine egne ideer og vinkler
 • At du kan arbejde med flere bolde – og bevare overblikket
 • At du vil udfordres, men heller ikke er for fin til at tage pligtstof
 • At du kan skrive både korrekt og levende – og målrette dit sprog efter forskellige modtagere
 • At du kan bringe dine erfaringer fra digitale platforme i spil, og at du rent faktisk synes, det er lidt sjovt at lege med disse medier

Få et større indblik i Mediegruppens arbejde på mediegrupen.net, hvor du kan læse om vores forskellige ydelser eller se mere om vores tidligere opgaver i vores blogunivers. Du kan også møde vores sidste kommunikationspraktikant Cecilie.

Vi søger både kommunikationspraktikanter på 3. og 6. semester. 

Ansøgning sendes til praktikantvejleder Mette Bernt, bernt@mediegruppen.net