Nyt digitalt partnerskab med flere kræfter og stærkere løsninger

Vi har gennem længere tid ønsket os større muskler og mere frontløbende ekspertise til vores webproduktion. Vi har også ønsket os en teknisk model, der gør dig fri for uigennemskuelige omkostninger til hosting, plug-ins og abonnementer.

Derfor har vi indgået partnerskab med WorkDigital om samproduktion af websites og tilrettelæggelse af online-markedsføring. WorkDigital er ikke blot enestående dygtige digitale håndværkere – de deler også den holdning, at det website, vi producerer for dig, skal være bæredygtigt fra system til platform, klima-aftryk og økonomi.

Samarbejdet kombinerer Mediegruppens design- og kommunikationsekspertise med WorkDigitals tekniske kompetencer, og det styrker det digitale hold hos Mediegruppen, med flere webudviklingskræfter.

Derfor kan du ikke bare se frem til hurtigere udvikling, effektiv kommunikation og klimavenlige tekniske løsninger. Du får også den tekniske rådgivning løftet til et højere niveau og tænkt sammen med dine kommunikations- og forretningsmål fra starten.

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for din webkommunikation, så giv direktør Jacob Ejs et kald på 4043 5470 eller send en hurtig digital besked på ejs@mediegruppen.net.

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”