Ny og velkendt medarbejder til det kommunikative team

Hos Mediegruppen har vi netop ansat Pia Smith Baun som ny Content Redaktør. Hun skal være med til at hjælpe med at skabe lækkert indhold til vores kunders mange kanaler. Selvom Pia er nyansat, er hun ikke helt ukendt for huset – tilbage i 2016 var Pia nemlig ansat som kommunikationspraktikant, og vi har lige siden holdt kontakten.

Det har været en arbejdsmæssig rejse for Pia hos Mediegruppen. Fra kommunikationspraktikant med fokus på artikelskrivning, videre til fast freelancemedarbejder med fokus på webarbejde til i dag at være ansat som Content Redaktør hos Mediegruppen. Derfor er vi også sikre på, at vi får en medarbejder, der kan lidt af hvert og har kendskab til os og vores værdier.

Nyansat men allerede med 3-års jubilæum

Den arbejdsmæssige rejse hos Mediegruppen betyder, at selvom Pia i princippet er nyansat, så kan hun også allerede holde tre-års jubilæum hos Mediegruppen. Dog med arbejdslokation væk fra huset i den største del af perioden.

”Selvom jeg har lavet opgaver for Mediegruppen i flere år, så har jeg arbejdet væk fra huset, siden min praktikperiode sluttede. Derfor har jeg også en følelse af at vende hjem efter flere års fravær,” siger Pia.

Fokus på at skabe indhold til flere kanaler

Kommunikation og content creation til digitale platforme er det, som Pia brænder for – og det vil hun også i dén grad få brug for hos Mediegruppen. I de sidste år har Mediegruppen nemlig valgt at øge fokus på det digitale indhold i samspil med det allerede store fokus på magasinindhold. Her er der nemlig mange gode muligheder for at kombinere historier og lade dem leve på flere platforme.

”Det er en helt perfekt mulighed for at bruge min viden om sociale medier og få det ind under neglene. Selvom jeg har en masse med fra mine andre jobs og mit studie, så kan jeg også mærke, at jeg er kommet til et sted med mange kloge hoveder, som jeg kan lære en masse af. Det motiverer mig endnu mere til at klø på,”

Pia

Speciale om gentiltrækning blev en realitet

Praktikperioden hos Mediegruppen var en del af Pias uddannelse som kommunikatør fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Efterfølgende har Pia taget en kandidat i Virksomhedskommunikation, da hun ønskede yderligere strategiske indsigter i, hvordan kommunikation – både internt og eksternt – bedst administreres hos virksomheder.

I sit afsluttende speciale på kandidatuddannelsen forskede Pia i gentiltrækning af tidligere medarbejdere, som for mange virksomheder kan være en måde at omfavne det mobile arbejdsmarked og hyppigere jobskifte i dag. Her var det tydeligt, at vedvarende kontakt og en håndsrækning fra en tidligere kollega var noget af det, der havde størst effekt, når det handlede om at gentiltrække tidligere medarbejdere. Sjovt nok var det også tilfældet i Pias situation, som gennem den vedvarende kontakt og en håndsrækning medførte, at hun nu er tilbage på pinden.

En vestjysk pige med forkærlighed for Aarhus

Men Pia har også andre interesser end tekst og digitale medier. Hjemme i Aarhus bruger hun ofte tiden på at benytte nogle af de mange muligheder, som byen byder på. Her indgår en interesse for at undersøge byens cafeer og restauranter – en interesse som højst sandsynlig stammer fra hendes tidligere tjenerjobs. Især det franske køkken og vine herfra har hun en forkærlighed for.

Men Aarhus kan i Pias øjne også meget andet end gode spiseoplevelser. Keramikværkstedet på Godsbanen, yoga i DGI-huset og Stand Up Paddling i den gamle lystbådehavn har hun brugt meget tid på.

Men hvem ved, måske Vejle og Mediegruppen en dag alligevel kan trække hende væk fra byen.

Nysgerrig? Bestil
vores nye magasin

Få inspiration til kommunikation og samtale med borgere og medlemmer. Bestil vores magasin, som udkommer primo januar 2021 og få nye perspektiver om borgerkampagner, samfundsudvikling og fastholdelse af medlemmer. Det nyeste nummer har temaet: ‘Den nye dagsorden’. Hidtil har vi skrevet det, som kunderne gerne vil have, men i forandringstider er der brug for strategisk tænkende kommunikatører, som kan hjælpe dem til at sætte en ny dagsorden. 36 sider, mere format og mere viden. 

Bestil det her

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”