Ny mediegrafikerelev med næse for markedsføring

Fra Fredericia til Kolding, Herning, København, London og nu hos Mediegruppen i Vejle. Selvom titlen siger mediegrafikerelev, har Signe allerede været lidt omkring på skoler og med jobs. Vi byder velkommen til en ny elev.

Med erfaringer som selvstændig, der udbyder kommunikative løsninger, og job på et bureau i det hektiske London, er Signe Godske ikke helt ny i kommunikationsbranchen. Hun har allerede været projektleder på store kampagner for kunder over hele verden. Dubai, Mauritius, Cayman Island, Schweiz. Men selvom kommunikation og markedsføring stadig har hendes interesse, så bankede hendes hjerte for at lave flere kreative og grafiske løsninger. Det blev starten på mediegrafikeruddannelsen.

Kreative evner i dåbsgave

Hvad får man, hvis man krydser en sygeplejerske og en ingeniør? Tilsyneladende en kreativ sjæl, der kaster sig lystigt ud i nye projekter. Og den kreative lyst har Signe ikke fra fremmede. Som ingeniør er hendes far kreativ med 3D printere, og Signe kommer gerne med forslag til, hvad deres næste fælles projekt skal være. Måske en ny billedramme? Fra sin mor har hun arvet evnen til altid at finde på nye kreative projekter i sin fritid. Som barn var det alt fra at lægge perler til at digte historier. Nu inkluderer det også at renovere gamle møbler, hækle, og hvad der ellers lige er spændende at kaste sig over.

28 og allerede med egen virksomhed

Noget andet Signe har arvet fra sine forældre er navnet Godske. Det er også navnet på hendes virksomhed. Eller på dansk er det. Virksomheden hedder nemlig Good Spoon Marketing, og selvom den ligger i dvale, mens hun tager sin uddannelse, så har den givet hende mange gode erfaringer.

”Jeg har brugt rigtig meget af det, jeg har lært omkring markedsføring fra IBA-uddannelsen i Kolding og TEKO i Herning. Men den praktiske erfaring har også lært mig, hvordan jeg sætter mig ind i kundernes behov og får skabt noget, der reelt passer til dem og deres virksomhed,” fortæller Signe.

I mesterlære hos Mediegruppen

De næste 3-4 år er Signe i mesterlære hos Mediegruppen, hvor hun kommer til at få bureaulivet og det grafiske arbejde ind under neglene.

At Signe søgte hos Mediegruppen skyldes flere ting. Med bopæl i Fredericia blev trekantsområdet et hotspot for Signes søgning efter elevplads. Men selvom det oplagte valg i forhold til afstand ville være et trykkeri, der ligger 5 minutter på cykel fra Signe, så blev hun tiltrukket af alsidigheden hos Mediegruppen.

”Der er mange forskellige kunder hos Mediegruppen, og jeg kan bruge lidt af alt det, jeg kan i forvejen. Samtidig er her også nogle dygtige grafikere, jeg kan lære det grafiske håndværk af.”

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”