Ny legekammerat ved Lillebælt

Fra november måned skruer Mediegruppen op for samarbejdet med Middelfart og de mange aktører rundt om Lillebælt. Det tætte samarbejde med offentlige og private aktører i byen og kommunen styrkes nu med et stærkere partnerskab og tilstedeværelse i byen med en plads i udviklingshuset, The Platform.

Mediegruppen er nu at finde blandt de mange erhvervsvirksomheder i byens nye Erhvervspark, The Platform. The Platform er et nyt spændende fællesskab af virksomheder og offentlige partnere, som bor sammen i et nyt udviklingshus lige ved siden af banegården i Middelfart. En platform, der samler krøllede hjerner og kloge hænder, og hvor gode idéer, iværksættere og virksomheder gror. 

I første omgang er Mediegruppen at finde som lejer i huset med en fly-in-kontorplads og har meldt sig i det lokale erhvervsnetværk.   

”Vi ser det som en naturlig forlængelse af et spændende samarbejde og et udviklende partnerskab med Middelfart,” siger Mediegruppens direktør, Jacob Ejs.  

Mediegruppen har over de seneste år arbejdet tæt sammen med byen om større turismekampagner, bosætning og nye aktivistiske erhvervsaktiviteter. Samarbejdet er forankret mellem Brobygning Middelfart, kommunen og Mediegruppen. 

Vi glæder os til at være en del af en fantastisk by, lære nye mennesker at kende og se, hvad vi sammen kan sætte strøm til af spændende initiativer og synlighed.

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”